Alfabetspel   

Het alfabetspel is een spel die op schoolpleinen door kinderen wordt gespeeld. Het spel geeft daarnaast ouders en leraren de kans om de kinderen het alfabet te leren terwijl ze in beweging zijn.

Hoe ziet het alfabetspel eruit?

Het alfabetspel is een spel die bestaat uit 26 letters. Deze letters zijn mooi vormgegeven en vormen een groot geheel. Een geheel die bijdraagt aan de beleveniswereld van een kind. De letters kunnen een rups vormen, een trein vormen of een slakkenhuis vormen. Eigenlijk is alles hierin mogelijk. Dat komt omdat de letters, de vormen en het geheel naar eigen smaak ontworpen kan worden.

alfabetspel

Bedoeling van het spel

Bedoeling van het spel is dat de kinderen spelenderwijs leren. Met het alfabetspel kunnen ze springend, hinkelend, rennend en huppelend van letter naar letter. Met als doelstelling om het hele alfabet foutloos A tot Z af te springen.

Alfabet op een tegel printen

Zodra het ontwerp definitief is printen wij de letters op stoeptegels. De stoeptegel wordt voorzien van een slijtvaste coating zodat de tegels lang gebruikt kunnen worden waarvoor ze bedoeld zijn.

Het printen van stoeptegels is een goedkope en duurzame oplossing voor scholen, bedrijven en gemeenten. Het printen van stoeptegels is in vergelijking met grote en dure speeltoestellen relatief goedkoop en makkelijk toepasbaar.

 

Misschien interessant