Betontegels

Met betontegels kunt u alle richtingen uit. Zeker dankzij de nieuwe technieken om betontegels te bedrukken, lijken ze de ideale oplossing voor al uw toepassingen voor tuin, oprit, bedrijfsparking of terreinen.

Duurzaam en veelzijdig

Betontegels zijn een interessante materiaalkeuze voor de aanleg van een oprit, terras of parkeerplaats. Het is een robuust materiaal, dat een grote duurzaamheid biedt. Een betontegel heeft een behoorlijke dikte, waardoor de kans op breuken relatief klein is. Met behulp van steeds modernere processen, kunnen betontegels ook worden geprint met allerhande afbeeldingen. Daarnaast krijgen ze een beschermende coating om de kwaliteit van de gedrukte afbeelding te vergroten. Ook blijft de doorlaatbaarheid van de tegel behouden, ondanks de print met beschermende laag. Zo vermijdt u blijvend water op uw terras of oprit, wat tot gevaarlijke situaties zou kunnen leiden in de wintermaanden.

Eenvoudige plaatsing van betontegels

Betontegels zijn ook zeer makkelijk te plaatsen. Op een ruime zandlaag, die effen gelegd wordt, kunnen betontegels eenvoudig worden geplaatst. Dankzij hun dikte en gewicht blijven ze mooi liggen. Door het doorsijpelende water wordt de onderlaag nog wat steviger waardoor u nog jaren kunt genieten van uw aangelegde betontegels.

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Vaak wordt er getwijfeld tussen het kiezen voor keramische tegels of betontegels. Keramische tegels boden inderdaad vroeger veel meer mogelijkheden dan betontegels. Beton heeft echter een inhaalbeweging gemaakt qua mogelijkheden, diversiteit aan prints en afbeeldingen. Ze zijn veel meer slijtvast geworden dan ooit, maar blijven een doorlaatbaarheid van water hebben. Ook de relatief lagere prijs van betontegels ten opzichte van keramische, is een interessant voordeel. Niet alleen de aankoop is gunstiger voor je spaargeld, ook de plaatsing van betontegels is in verhouding tot het plaatsen van keramische tegels eenvoudiger en goedkoper.

betontegel met afbeelding
Voorbeeld betontegel met afbeelding

Ook voor uw tuin

Met onze gedrukte betontegels kunt u alle richtingen uit die u maar wenst. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment aan afbeeldingen, prints, kleuren of motieven. Daarnaast kunt u ook uw eigen unieke ontwerp aan ons overmaken via een virtueel document. Wij kunnen deze afbeelding dan geschikt maken voor het afdrukken op een betontegel. Zo maakt u, voor een interessante prijs en langdurig gebruiksgemak, een unieke betonnen terrastegel op maat van uw smaak en tuin!

Misschien interessant?