Betontegels met print

Op zoek naar nieuwe bestrating voor uw terrein? Heeft u al gedacht aan betontegels met print? Deze relatief nieuwe manier van bestrating biedt u enorm veel mogelijkheden, is kwalitatief van een erg hoog niveau en wordt qua prijs alsmaar voordeliger.

Wat zijn betontegels met print?

Betontegels met print is een Nederlands product waarbij gigantisch sterke betonnen dragers van meer dan 30 kilo zijn voorzien van een hoogwaardige digitale bovenlaag. Alle denkbare motieven zijn te printen op de tegels. De mogelijkheden zijn hierdoor dus eindeloos. De kwaliteit van het printbeton evenaart dankzij de nieuwe technieken de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen. Ook de prijs van betontegels met print is een voordeel. In vergelijking met alternatieven zijn prijs printbetontegels een stuk aangenamer.

Wat zijn dan die mogelijkheden?

Heeft u even? Alles is te printen op betontegels. Denk bijvoorbeeld aan uw logo, slogan, een waarschuwings-, attentie-, aanduidings-, verbodsbord, een aanduiding voor een parkeerplaats of een mooi motief als decoratie van uw bestrating. Zo geeft bijvoorbeeld het aanbrengen van een ‘vloerkleed’ van tegels een leuk speels effect aan de uitstraling van uw bedrijf of instantie. De digitale toplaag van tegels van PixalPaving zijn vanwege speciale epoxy coating UV bestendig, water doorlatend en extreem slijtvast. Dus wilt u in het bezit zijn van unieke betontegels met print tegen een betaalbare prijs? Neem dan contact met ons op.

betontegel met print

Wanneer kan ik het contact met jullie opnemen?

Nu. Wij kunnen u namelijk gedurende het hele jaar helpen met het aanbrengen van uw betontegels met print. Wacht daarom niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Zo zorgen we er samen voor dat de uitstraling van uw bedrijf of instantie verbetert en dat mensen graag bij u over de vloer komen. Wij horen graag van u!

Misschien interessant?