Eigen terrein tegel

Vaak loopt een openbare weg over op een privaat terrein. Om duidelijkheid te scheppen bij voorbijgangers, is het nuttig om hier een melding van de maken. Via een gedrukte stoeptegel met de tekst “Eigen terrein”, duidt u eenvoudig aan waar de openbare weg stopt, en uw privédomein start!

Stoeptegel bedrukt met eigen terrein

Maak het fietsers, wandelaars of automobilisten meteen makkelijk door aan het begin van uw privéterrein een duidelijk signaal te plaatsen, aan de hand van een geprinte stoeptegel, dat dit uw eigendom is. Er zijn tegels in ons assortiment met tekst, waarop bijvoorbeeld “Eigen terrein”, “Privé”, “Start private weg”,… staat. Verkiest u liever symbolen? Wij drukken alle verkeerssymbolen af op onze betonnen terrastegels. Het is dus perfect mogelijk om een combinatie te maken van een verbodsteken en eventueel tekst of tekeningen.


eigen terrein

Bescherm uw eigen terrein

Voor landbouwers of eigenaren van weides of een stukje bos is het soms frustrerend om te zien hoe mensen zomaar hun terreinen betreden, zonder dat ze daartoe bevoegd zijn. Misschien laten anderen wel hun hond vrij loslopen op uw private stukken grond, omdat ze denken dat dit openbaar domein is. In dit soort gevallen bewijst een tegel met de gedrukte tekst “Eigen terrein” zijn nut. Zo brengt u voorbijgangers op een duidelijke manier op de hoogte van de private aard van het terrein. Dit type tegels kan eventueel ook een extra bewijswaarde bieden, mocht er ooit een juridische zaak komen tegen onbevoegden die uw privédomein hebben betreden. Wie heel duidelijk aantoont waar de openbare ruimte stopt en eigen terreinen starten, heeft een sterkere juridische indekking.

Duurzame geprinte betontegels

Wij maken tegels met een hoge afwerkingsgraad en lange levensduur. Betontegels zijn doorgaans relatief hoog en zwaar, waardoor ze goed op hun plaats blijven aan de start van uw eigendom. Daarnaast wordt de print op de tegels steeds beschermd met een speciale coating. Deze coating is winterhard, houdt UV-straling tegen en behoedt de tegel voor slijtage. Onze tegels met tekst of tekeningen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Geef met behulp van een aanduiding in het pad efficiënt aan waar uw eigen terrein en privé-eigendom start, zodat onbevoegden meteen weten dat ze hier niks te zoeken hebben!

Misschien interessant?