Lichtgevende stoeptegel

Ben je als school, gemeente, bedrijf of particulier opzoek naar stoeptegels die in het donker oplichten? PixalPaving kan een speciale coating op tegels printen waardoor de tegel in het donker oplicht. De zogenaamde Glow in the Dark tegels zijn ideaal wanneer je mensen wilt attenderen op een boodschap, symbool, verbod of regel. Normaliter valt de boodschap op een tegel of op een bord weg wanneer het donker is. De boodschap die je wilt overbrengen is op dat moment niet meer duidelijk maar nog wel van toepassing. Met geprinte Glow in the Dark stoeptegels is dit voorbij en kun je ook s ’avonds mensen attenderen, waarschuwen of herinneren.

Waarvoor een stoeptegel printen?

Geprinte stoeptegels kan voor veel doeleinden worden ingezet. We nemen er een paar voorbeelden met je door.

Verbod  

Een tegel kan dienen om een verbod duidelijk te maken. Verbodstegels zijn vaak tegels met een duidelijk en eenvoudig symbool erop. Voorbeelden daarvan zijn:

niet roken stoeptegel

Informatievoorziening

Een tegel wordt ook vaak gebruikt om mensen te voorzien van informatie. Voorbeeld daarvan zijn de:

Spelen

Veel scholen, gemeenten maar ook particulieren kiezen voor geprinte stoeptegels in tuinen of op schoolpleinen. De tegels kunnen een spel vormen, denk aan twister een hinkelbaan of het alfabetspel. Hierdoor heb je eenvoudig, leuk en makkelijk toepasbare speelgelegenheid gecreëerd.

Gebodstegels

Een gebodstegel lijkt erg veel op een verbodstegel. Het verschil is alleen dat bij een verbodstegel je iets verboden wordt en bij gebodstegel je iets verplicht wordt. Voorbeelden daarvan zijn:

Hoe werkt het?

Het printen van een Glow in the Dark tegel is betrekkelijk eenvoudig. U stuurt een ontwerp, afbeelding of foto naar ons toe. Vervolgens bekijken wij de kwaliteit van de afbeelding, dit om te voorkomen dat de afbeelding vaag of niet mooi tot uiting komt. Zodra de afbeelding is goed gekeurd printen wij deze met de speciale coating op een stoeptegel. Hierna doen we er alles aan om deze zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Misschien interessant?