Parkeertegel

De P van parkeren is iedereen wel bekend. Niet alleen in Nederland staat de P voor parkeren, ook in de rest van de wereld snapt men wat hiermee wordt bedoeld. Parkeertegels worden gebruikt om aan te geven wat parkeerplaatsen zijn. De P geeft in veel gevallen aan dat er op een specifieke plek geparkeerd mag worden.

Verschillende parkeertegels

Er zijn verschillende parkeertegels. Vaak is dit afhankelijk van de boodschap en de locatie. Zo zijn er tegels waar enkel een P op wordt afgebeeld, maar er zijn ook tegels waarop staat dat er alleen geparkeerd mag worden met een gehandicapten kaart. Hieronder een paar voorbeelden van verschillende soorten parkeertegels:

  • Parkeren
  • Parkeren voor bezoekers
  • Parkeren voor directie
  • Parkeren voor gehandicapten
  • NP, wat staat voor niet parkeren
  • Verboden te parkeren voor onbevoegden
  • Parkeerplaats voor …
  • Parkeerplaats met oplaadpunt
parkeertegel oplaadpunt

Verbodsbord parkeren

Verboden te parkeren tegels worden veel besteld. Deze kun je vinden in de categorie: parkeertegels, maar ook in de categorie verbodstegels. Verbodstegels zijn tegels waarop verboden vermeldt staan. Verboden te parkeren, niet parkeren, verboden te parkeren voor onbevoegden zijn daar enkele voorbeelden van.  

Parkeertegel waar te gebruiken?

Parkeertegels worden door verenigingen, bedrijven, overheden, gemeentes en particulieren besteld. Van grote voetbalparkeerplaatsen tot kleine opritten. En van parkeerplaatsen voor een gemeentehuis tot openbare parkeergelegenheden.

Wil je graag een parkeertegel bestellen? Dan kun je kiezen voor duidelijke en standaard pictogrammen. Maar je kunt ook zelf een parkeertegel gaan ontwerpen. Zodra je het bestand in HR-PDF bij ons aanlevert zorgen wij voor de rest. Let wel: bij een parkeertegel is het belangrijk dat de boodschap duidelijk is. Men moet niet twijfelen of het nou wel of niet mag.

Parkeertegel bestellen?

Wil jij graag een parkeertegel bestellen? Weet je al precies wat er op de tegel moet komen te staan? Of ben je nog opzoek naar de juiste tekst? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?