Ajax logo in de tuin

Ajax is één van de grootste voetbalclubs van Nederland en waarschijnlijk de populairste. De Amsterdamse club werd opgericht werd in 1900 en heeft vele prijzen op zijn naam waaronder 4 keer de Europa cup 1/ Champions League. Geen wonder dat de club zoveel trouwe fans heeft door heel Nederland. Deze fans doen vaak alles om de liefde voor hun club te uiten; shirts, vlaggen en tatoeages. Maar er is ook een de nieuwe trend; stoeptegels met het Ajax logo!

Het Ajax logo

Het Ajax logo met de bekende beeltenis van de Griekse held Ajax werd voor het eerst getoond op 20 september 1928. Deze afbeelding werd afgedrukt in het clubblad van Ajax. Hierna werd dit het officiële logo van Ajax wat onder andere op het shirt werd gedragen. In de Griekse historie was Ajax na Achilles de belangrijkste strijder in de Trojaanse oorlog.

In 1990 vond de club Ajax het tijd om het logo te moderniseren. Het nieuwe logo toont een afbeelding van Ajax gevormd door middel van elf lijnen. Deze lijnen staan voor de elf spelers van Ajax en de saamhorigheid die ervoor zorgt dat Ajax een geheel is. De reacties op het logo waren wisselend, de meeste Ajax fans zien nu nog steeds liever het klassieke logo. Dat logo wordt sprekender gevonden, er straalt meer kracht vanaf. Fans zouden het klassieke logo wel terug willen zien, maar of dit ooit gebeurt is onduidelijk.

De meeste Ajax fans kiezen ervoor om hun club te steunen door het shirt te dragen of door een vlag voor het raam te hangen. De liefde voor Ajax wordt echter ook vaak geuit door bijvoorbeeld een tatoeage met de afbeelding van het logo. Hierbij heeft u altijd de keus voor welk logo u kiest.

Deze keus heeft u ook wanneer u het Ajax logo laat printen op een stoeptegel in uw tuin.

ajax logo in de tuin

Het Ajax logo op stoeptegels in uw tuin

Bent u een echte fan van Ajax? Lijkt het u dan geen geweldig idee om het logo van Ajax in uw tuin te hebben? U kunt het logo op één tegel laten printen, deze kunt u dan op een prominente plek in uw tuin leggen. U kunt de tegel bijvoorbeeld in het midden van het terras plaatsen, maar wat dacht u van een tegel op het pad naar de voordeur? Zo weet iedereen die aankomt lopen voor welke club u bent!

Een ander geweldig idee voor het terras is om het logo van Ajax over meerdere stoeptegels te verdelen. De verschillende tegels vormen dan samen het logo van Ajax. Zo creëert u een groot logo wat het gehele terras zou kunnen bedekken.

Bestel uw printtegels bij Pixalpaving

Bij Pixalpaving kunt u stoeptegels voor uw tuin bestellen en er een afbeelding naar keus op laten printen. U kunt dit eenvoudig doen door op de site een tegel uit te kiezen. Tegels zijn er in verschillende formaten. Na het kiezen van de gewenste tegel kunt u een afbeelding uploaden, zoals het logo van Ajax. De tegel wordt na uw bestelling geprint en van een coating voorzien die slijtage van de tegel tegenhoudt. Deze laag is bovendien antislip.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het logo over meerdere tegels te verdelen. Dit kunt u doen door het logo te verdelen in een programma zoals Photoshop en Indesign. Daarna kunt u afzonderlijk de foto’s per tegel uploaden. Het is wat werk, maar het resultaat is een enorm Ajax logo in uw tuin!

Heeft u vragen of speciale wensen dan kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn. U kunt ons altijd bellen of mailen. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit vind je vast ook leuk