Corona tegel

Corona tegel

Heeft u een winkel, marktkraam, apotheek of ander bedrijf waar mensen komen? Wilt u graag de veiligheidsregels van de RIVM handhaven en mensen hierop attenderen? Zoekt u manieren om uw uitingen kenbaar te maken? In dit artikel hebben we het over de voordelen van een printtegel.

Waarom een printtegel?

Een printtegel is een tegel met daarop een print. In principe kan alles op een tegel geprint worden, zo ook de veiligheidsregels die het RIVM heeft vastgesteld. Het prettige aan een stoeptegel met print is dat het niet in de weg zit, het aanzicht niet wordt verpest en dat de boodschap heel duidelijk overgebracht kan worden.

Deze tegel is nu standaard te bestellen via onze website.

Voorbeelden van corona geboden en verboden

Op dit moment zijn er veel duidelijke regels vastgesteld. Regels waar u met uw bedrijf aan moeten voldoen om bij te dragen aan de volksgezondheid. We sommen een paar regels op:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Raak alleen het product aan dat u nodig heeft
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel
  • Betaal het liefst per pin of contactloos
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel
  • Hoest en nies in uw elle boog
  • Was hier uw handen
  • Hier geldt eenrichtingverkeer
corona tegel

Mogelijkheden met printtegels

De mogelijkheden met printtegels zijn enorm. U kunt kiezen voor een standaard stoeptegel van 30×30 maar u kunt ook kiezen voor een grotere tegel. Ook is het mogelijk om van afzonderlijke tegels één geheel te maken. Hierdoor hebben uw klanten direct inzicht in de maatregelen die u treft.

Ook zichtbaar in het donker  

Daarnaast is het mogelijk om een ‘Glow in the Dark’ tegel te bestellen. Deze tegel licht op wanneer het donker is. Ideaal wanneer u geopend bent wanneer het donker wordt of is.

Wat te doen?

Er zijn eigenlijk twee opties. De eerste is dat u een ontwerp van de tegel naar ons stuurt. Wij controleren vervolgens de kwaliteit en sturen deze z.s.m. naar u toe. Een andere optie is dat wij voor u het ontwerp maken. Zodra deze door u is goedgekeurd printen wij het ontwerp op de tegel en zorgen wij voor een snelle bezorging!

Misschien interessant

Dit vind je vast ook leuk