Feyenoord logo in de tuin

Feyenoord is een voetbalclub die niet alleen veel fans heeft in de regio Rotterdam, maar ook door het hele land. De liefde voor voetbal en hun favoriete voetbalclub wordt door fans op allerlei manieren getoond. In het stadion wordt de club aangemoedigd door duizenden aanhangers. Het shirt wordt met trots gedragen; in het stadion, maar ook gewoon thuis. Er bestaat een nieuwe manier om te tonen dat u voor Feyenoord bent; een stoeptegel met het logo van Feyenoord in uw tuin!

Het Feyenoord logo

De voetbalclub Feyenoord bestaat sinds 1908, de club heeft een lange historie met veel hoogtepunten. De logo’s van de meeste voetbalclubs worden in de loop van de jaren nog wel eens veranderd of gemoderniseerd. Het mooie van het logo van Feyenoord is dat het in ruim honderd jaar vrijwel hetzelfde gebleven is. Het logo met de kenmerkende F, de rode en witte baan, het zwart en het goud werd voor het eerst in 1912 gebruikt. Er is een periode geweest waarin de kleur goud niet gebruikt werd, maar in het jubileum jaar 2008 werd deze gelukkig weer geherintroduceerd.

De fans dragen de kleuren van Feyenoord met trots en dat is geheel terecht. Bent u fan van de Rotterdamse club en wilt u op een speciale manier uw trots tonen? Heeft u er dan wel eens over nagedacht om het logo van Feyenoord in uw tuin aan te leggen?

feyenoord logo in de tuin

Het Feyenoord logo op stoeptegels in uw tuin

Bent u een echte Feyenoord fan? Wilt u dit uiten op alle manieren die u kent? Hoe mooi zou het dan zijn om het Feyenoord logo in uw tuin te hebben? U kunt dit doen door een stoeptegel te laten printen met het logo. U kunt ervoor kiezen om een enkele tegel te plaatsen, maar de mogelijkheid bestaat ook om het logo over meerdere tegels te verdelen.

Een enkele stoeptegel met het logo kunt u bijvoorbeeld plaatsen op het pad of op een andere plek waar het goed te zien is. U kunt zelf kiezen hoe groot u het logo wilt door het te verdelen over meerdere tegels. Zo kunt u bijvoorbeeld het gehele terras van uw tuin bedekken met het Feyenoord logo.

Heeft u een winkel in de regio Rotterdam en verkoopt u Feyenoord artikelen? Is het dan geen goed idee om een aantal tegels voor uw winkel te voorzien van een Feyenoord logo? Het werkt zeer aanlokkelijk voor klanten wanneer ze voorbij lopen en deze tegels zien voor uw winkel. De tegels kunnen voor u een vorm van adverteren zijn.

Printtegels bij Pixalpaving met Feyenoord logo

Wilt u wel zo’n stoeptegel met het Feyenoord logo in uw tuin of voor uw winkel? Of gaat u voor de ultieme uiting van liefde voor uw club en laat u het gehele terras bedekken met het logo? U kunt dit doen door printtegels te bestellen bij PixalPaving. Op onze site kunt u eenvoudig een keus maken voor een stoeptegel, wij bieden veel verschillende formaten. Heeft u de juiste tegel voor uw tuin gevonden? Dan kunt u een afbeelding van het Feyenoord logo uploaden. Er bestaan verschillende sites waar u het logo in goede kwaliteit kunt downloaden (bijvoorbeeld 1000logos.net). Hierna printen wij de tegel en voorzien deze van een speciale antislip coating.

Als u speciale wensen of vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Misschien kunnen wij u helpen wanneer u bijvoorbeeld het logo over meerdere tegels wilt verdelen. Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier, wij nemen hierna spoedig contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Misschien interessant?

Dit vind je vast ook leuk