Gepersonaliseerde stoeptegel

Gepersonaliseerde stoeptegel

Bent u opzoek naar een gepersonaliseerde stoeptegel? Bent u opzoek naar een stoeptegel met persoonlijke foto, tekst of tekening?

Waarom gepersonaliseerde tegel?

Een gepersonaliseerde tegel wordt steeds vaker besteld en kent meerdere voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u een persoonlijke foto, tekst of tekening op de tegel kunt laten printen. Gepersonaliseerde tegels worden om diverse redenen besteld, we sommen er een paar op:

Mensen op de regels wijzen

Een tegel kan erg handig zijn om mensen te wijzen op de regels die gelden. Met name winkeleigenaren, eigenaren van marktkramen en huisbezitters kiezen hier vaak voor. Voorbeelden van deze tegels zijn:

stoeptegel: pinnen ja graag

Als cadeau idee

Vrijwel alles kan op een stoeptegel geprint worden. Van een tekening gemaakt door een kind tot een Photoshop ontwerp gemaakt door een professioneel designer. De ongekende mogelijkheden maakt dat er steeds meer geprinte stoeptegels als cadeau worden weggegeven. In de afgelopen jaren hebben we meerdere voorbeelden voorbij zien komen, zoals:

Marketing en reclame

Hoe gaaf is het dat je bij de entree van een bedrijfspand een tegel met bedrijfslogo ligt? Het zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan een professionele uitstraling.

Het is slechts één van de vele voorbeelden waaruit blijkt dat een geprinte stoeptegel als marketingactiviteit kan worden ingezet. Andere voorbeelden zijn:

Hoe werkt het precies?

Een gepersonaliseerde stoeptegel printen is betrekkelijk eenvoudig. Als u het ontwerp van de print klaar heeft kunt u deze sturen naar info@pixalpaving.nl. Vervolgens controleren wij de kwaliteit van de afbeelding. Zodra deze goed is bevonden printen wij de afbeelding op de tegel.

Voor u is het goed om te weten dat wij elke tegel kunnen voorzien van een zogenaamd ‘Glow in the Dark’ coating. Deze coating zorgt ervoor dat de tegels in het donker oplicht. Hierdoor bent u ook s’avonds goed zichtbaar.

Misschien interessant?

Dit vind je vast ook leuk