Laden en lossen

Bent u opzoek naar een bord of een stoeptegel waarop aangegeven wordt dat een bepaalde plek bedoeld is voor het laden en lossen van producten en materialen? In dit artikel gaan we het hebben over de voordelen van een dergelijke print op een stoeptegel.

Hinderlijk

Mensen parkeren vaak klakkeloos maar ergens hun auto of fiets neer. Met als gevolg dat jouw laden en losplek wordt ingenomen door bijvoorbeeld een geparkeerde auto. Niet echt handig als je het heel druk hebt of nagaat dat er veel grote en zware producten gelost of geladen moet worden.

Er zijn veel ondernemers die met deze hinder te maken en dat leidt in veel gevallen tot veel frustratie. Om te voorkomen dat dit vaker gebeurd is het handig om om zichtbaar te maken dat desbetreffende plek enkel en alleen bedoeld is voor het laden en lossen.

Aanduiden laadt en los plaats

Er zijn verschillende manieren om mensen op regels te wijzen. Je kunt gebodsregels of verbodsregels op een verkeersbord printen. Maar het is ook mogelijk om deze regels op een stoeptegel te printen.

laden en lossen tegel

Voordelen van een stoeptegel

Het printen van een stoeptegel heeft een paar voordelen ten opzichte van een geprint verkeersbord. We nemen een paar voordelen met je door. Allereerst is het zo dat het aanzicht niet veranderd. Het bord staat niet in het zicht waardoor de ruimte onverminderd mooi blijft. Daarnaast neemt de tegel geen ruimte in beslag. Hierdoor is er meer plek voor het laden en lossen. En het parkeren wordt voor een vrachtwagenchauffeur hierdoor makkelijker gemaakt.

Het laatste voordeel is dat er tegels zijn met een zogenaamde “Glow in the Dark” coating. Deze coating licht op wanneer het donker of schemerig is. Ideaal wanneer er ook s ’avonds en s ’nachts gewerkt wordt.

Een laden en lossen tegel printen

Een laden en lossen tegel printen is betrekkelijk eenvoudig. Heeft u zelf een ontwerp van de tegel? Stuur deze naar info@pixalpaving.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw ontwerp op de tegel wordt geprint.

Heeft u nog geen ontwerp maar wilt u wel een printtegel? Wees dan niet getreurd. Wij zijn al jaren actief in deze wereld en hebben meerdere ‘standaard’ ontwerpen klaarliggen.

Misschien interessant?

Dit vind je vast ook leuk