Parkeertegel voor bromfietsers

Parkeertegel voor bromfietsers

Wilt u op uw bedrijventerrein of in uw gemeente graag zichtbaar maken welke parkeerplek bedoeld is bromfietsers? Dan zijn er meerdere opties om mensen hierop te attenderen. Vaak wordt dit gedaan door middel van een verkeersbord. Nadeel hiervan is dat deze het zicht belemmeren en dat ze in de weg staan. Een goed alternatief is een geprinte stoeptegel. De boodschap op een tegel is even duidelijk en een tegel heeft als voordeel dat het niet in de weg staat of het zicht belemmerd.

Voor wie is de tegel geschikt?

De tegel met daarop: parkeerplaats gereserveerd voor bromfietsers is een tegen die veel besteld wordt. Denk aan bedrijven die veel klanten en gasten ontvangen. Voorbeelden daarvan zijn huisartsen, ziekenhuizen, tandartsen, fysiotherapeuten, apothekers, horecabedrijven en supermarkten. Ook zien we gemeentes, openbaar vervoer gelegenheden en instanties als het UWV veel van dit type tegel bestellen.

Parkeerplaats voor bromfietsers

Er wordt vaak voor deze tegel gekozen om wat orde in de chaos te brengen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat er overal bromfietsers staan. Ook zorgt u ervoor dat bromfietsers niet op een autoparkeerplaats reserveren of andersom. Hierdoor is uw parkeerplek efficiënt ingericht en is er voor iedere klant of gast voldoende parkeerruimte.

parkeertegel bromfietsers

Hoe bestellen?

Het bestellen van een tegel is erg eenvoudig. U stuurt een ontwerp naar info@pixalpaving.nl. Wij controleren vervolgens de kwaliteit van de tegel. Zodra deze aan de eisen voldoet printen wij het ontwerp op de tegel en zenden de tegel naar u toe.

Mocht u nog geen ontwerp hebben en hier geen tijd voor hebben. Dan kunnen wij u hierbij helpen!

Tegel die ook in het donker zichtbaar is  

Wilt u graag dat uw tegel ook in het donker zichtbaar is? Kies dan voor een ‘Glow in the Dark’ tegel, dit type tegel krijgt een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat de tegel oplicht in het donker. Daardoor is de boodschap zowel overdag als s ’avonds goed zichtbaar.

Misschien interessant?

Dit vind je vast ook leuk