Pinnen? Ja graag!

Pinnen? Ja graag!

Heeft u een winkel of een marktkraam en wilt u het liefst dat al uw klanten pinnen? Wilt u stimuleren dat uw klanten pinnen en zoekt u uitingen omdat kenbaar te maken? In dit artikel gaan we daarop in.

Voordelen van pinnen

Voor u als ondernemer is het erg prettig dat klanten pinnen. Pinnen heeft namelijk meerdere voordelen. We nemen ze in het kort met je door:

Geen contact

Zeker in tijden van corona is fysiek contact niet wenselijk. Daarbij is er een kans dat het virus wordt overdragen door het geld. Om ervoor te zorgen dat u uw klanten toch kunt bedienen is pinnen dus een ideale oplossing.

Overval

Ook neemt de kans op een overval aanzienlijk af. En mocht een crimineel het op uw zaak gemunt hebben dan is de schade een stuk kleiner. U heeft namelijk amper tot geen losgeld meer in de kassa zitten, dit staat namelijk veilig bij u op de bankrekening.

Klanten attenderen op het pinnen

Het is erg aan te raden om klanten op het pinnen te attenderen. Dit heeft meerdere redenen. Allereerst is het zo dat er niet bij elke winkel of marktkraam gepind kan worden. Erg lastig wanneer uw klant alleen een pinpas als betaalmiddel meeheeft. Door zichtbaar te maken dat pinnen mogelijk is weet de klant dat het bij u terecht kan en neemt de kans op verkoop toe.

Bijkomend voordeel is dat u uw klanten opvoedt. Door duidelijk te maken dat u liever een pinbetaling heeft dan cashbetaling neemt het aantal pinnende klanten toe.

pinnen ja graag stoeptegel

Vormen van zichtbaarheid

Er zijn veel verschillende manieren om hier zichtbaarheid aan te geven. U kunt kiezen voor posters, stoepborden, hangers en borden. Maar het is ook mogelijk om deze boodschap op een tegel te printen. Een geprinte stoeptegel is slijtvast, duurzaam en tast niet het horizonsaanzicht aan.

Geprinte stoeptegels met daarop de boodschap: Pinnen? Ja graag! Zien we veel terug:

  • Op de markt
  • In bouwmarkten
  • In doe-het-zelf zaken
  • Dierenwinkels
  • Voor een winkelentree in diverse winkelstraten
  • In kringloopwinkels

Stoeptegel: Pinnen? Ja graag!

Bent u eruit en wilt u graag een stoeptegel printen met daarop de boodschap Pinnen? Ja Graag! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het printen van een stoeptegel is redelijk eenvoudig. U levert ons een document aan en wij printen vervolgens de boodschap op de tegel.

Heeft u geen ontwerp klaarliggen? Wees dan niet getreurd. Wij hebben in de loop der jaren een mooie beeldbank opgebouwd.

Optioneel kunt u nog kiezen voor een speciale ‘Glow in the Dark’ coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw tegel oplicht wanneer het schemering of donker is. Ideaal voor winkels en marktkramen die ook s ’avonds open zijn.

Misschien interessant?

Dit vind je vast ook leuk