PSV logo in de tuin

PSV is één van de topvoetbalclubs van Nederland. Officieel werd de club opgericht in 1913, maar de echte basis werd al drie jaar eerder gelegd. Door werknemers van Philips werd toen namelijk een Philips voetbalteam opgericht. Deze speelden hun wedstrijden exact op dezelfde plek als waar het huidige Philipsstadion staat.

De club uit Eindhoven werd al snel een topclub in Nederland en haalde vele titels en prijzen. De grootste successen werden behaald in 1988, wat wordt gezien als het gouden jaar. Traditioneel weet de club veel topvoetballers aan te trekken. We denken dan natuurlijk aan Romario en Ronaldo, maar ook aan Robben, Van Nistelrooy en nog vele anderen. Met recht dragen de PSV fans daarom hun kleuren met trots. Bent u een PSV fan? U zou uw trots dan kunnen uiten door het PSV logo op een stoeptegel te laten printen!

Het PSV logo

Het klassieke PSV logo uit 1913 is geheel anders dan het huidige moderne logo. Sinds 1933 is de basis van het logo echter redelijk gelijk gebleven. Toch werden er regelmatig details van het logo aangepast, dat gebeurde ook nog vrij ongemerkt in het begin van 2020.

Het nieuwe logo toont nog steeds de kenmerkende vlag met de letters PSV in het zwart. De rood-witte banen van de club kleuren blijven natuurlijk ook en de gouden rand is tevens onveranderd. Boven het logo zijn twee gouden sterren toegevoegd. Iedere fan van PSV zal zijn eigen voorkeur hebben voor een bepaald logo, maar bekend is dat klassieke logo’s vaak favoriet zijn. Gelukkig kunt u tegenwoordig deze logo’s eenvoudig online downloaden. U zou dat logo dan kunnen laten afdrukken, bijvoorbeeld op een vlag of op een stoeptegel in uw tuin.

PSV logo in de tuin

Het PSV logo op tegels in uw tuin

Zou u als trouwe PSV fan niet een stoeptegel in uw tuin willen hebben met het PSV logo? Deze kunt u plaatsen op een mooie plek waar u dagelijks voorbij komt, bijvoorbeeld bij de brievenbus. U zou de tegel ook kunnen leggen op het pad naar de voordeur, zodat al uw gasten het zien. Wat dacht u van een oprit van PSV stoeptegels op weg naar de carport? U kunt het zo gek niet bedenken, het kan allemaal.

Uw favoriete logo kunt u ook verdelen over meerdere tegels. Zo kunt u een groot deel van uw tuin bedekken met het logo, zoals uw terras. Wat dacht u van het klassieke zwart wit logo op uw terras? Of buiten zitten op een loungebank dat staat rond het logo van het gouden jaar? Logo’s van PSV kunt u eenvoudig in goede kwaliteit op internet vinden. In programma’s zoals Photoshop en Indesign kunt u het logo over meerdere vakken verdelen, daarna kunt u het uploaden bij Pixalpaving.

Stoeptegels van Pixalpaving met het PSV logo

Pixal Paving biedt u alle mogelijkheden om stoeptegels te voorzien van uw eigen afbeeldingen. Op onze site kiest u het gewenste formaat stoeptegel, hierna kunt u kiezen uit afbeeldingen of uw eigen ontwerp uploaden. Na uw bestelling printen wij de stoeptegel of meerdere tegels en voorzien deze van een speciale antislip laag.

Wilt u het PSV logo op een stoeptegel in uw tuin? Heeft u een café in Eindhoven waar wekelijks veel PSV fans komen? U kunt er dan voor kiezen om het terras voor uw café van extra sfeer te voorzien door er een aantal tegels te plaatsen met het logo van PSV.

Heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie? U kunt altijd contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen, maar bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Misschien interessant?

Dit vind je vast ook leuk