Stoeptegel versieren

Stoeptegel versieren

Wil jij graag een stoeptegel versieren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? In dit artikel gaan we daar verder op in.

Waarom stoeptegel versieren?

Er zijn verschillende redenen om een stoeptegel te versieren. Het kan zijn dat je iemand een leuk en origineel cadeau wil doen. Maar het kan ook zijn dat je jouw eigen tuin of oprit een beetje wilt opvrolijken. Ook zien we vaak dat versierde stoeptegels worden ingezet om op een leuke, ongedwongen en soms zelfs ludieke manier mensen te attenderen op regels en/of normen en waarden.

Hoe een stoeptegel versieren

Een stoeptegel versieren is ontzettend eenvoudig. Het belangrijkste is dat je een leuk ontwerp weet te maken. Dit kan een foto zijn, een spreuk of slogan maar ook een gescande tekening van bijvoorbeeld één van uw kinderen. Een stoeptegel versieren kan ook door een ontwerp te maken in een ontwerpprogramma zoals bijvoorbeeld Photoshop of Paint.

Waarvoor gebruiken?

Geprinte en versierde stoeptegels worden voor verschillende doeleinden ingezet, denk aan:

Ook zichtbaar in het donker

Het is mogelijk om de stoeptegel te voorzien van een ‘Glow in the Dark’ coating. Deze coating zorgt ervoor dat de tegel met print in het donker licht geeft. Hierdoor is uw versierde tegel ook in het donker goed zichtbaar.

Maar hoe gaat het in zijn werk?

Het printen en versieren van een stoeptegel is relatief eenvoudig. U maakt een ontwerp en stuurt deze naar info@pixalpaving.nl. Wij controleren vervolgens de kwaliteit. Zodra deze goed is bevonden printen wij het ontwerp op de tegel en sturen wij de tegel naar u toe.

Misschien interessant?

Dit vind je vast ook leuk