Stoeptegel voor gemeente en overheid

Stoeptegel voor gemeente en overheid

Bent u voor uw gemeente opzoek naar een stoeptegel op maat? Zoekt u een aanbieder die voor u tegels met print kan aanleveren? PixalPaving is al jaren actief in de printtegels. Met al onze ervaring, kunde en materiaal kunnen wij ook u aan de geschikte tegels helpen!

Voorbeelden van tegels  

Er worden heel veel verschillende soorten printtegels door gemeenten besteld. We nemen de meest bestelde tegels met u door:

PixalPaving - stoeptegel bedrukken parkeerplaats minder validen

Verschil verkeersbord en verkeerstegel

Mensen attenderen op bepaalde zaken kan op verschillende manieren. De meest herkenbare vorm is wel het verkeersbord. Nadeel van het verkeersbord is dat het in de weg kan staan en dat het uitzicht van uw stad en/of gemeente minder wordt.

Bij een verkeerstegel/geprinte tegel komt de boodschap even goed over. Maar heeft u niet de ongemakken zoals u die bij een verkeersbord wel heeft.

Stoeptegel die licht geeft

Is het belangrijk dat de boodschap op de tegel ook goed zichtbaar is in het donker? Dan kunnen we de tegel voorzien van een bepaalde coating. Wij noemen dit de ‘Glow in the Dark’ coating. Deze coating zorgt ervoor dat de tegel in het donker/tijdens schemer oplicht waardoor uw boodschap ook s ‘avonds goed overkomt.

Hoe werkt het?

Het bestellen van printtegels is relatief eenvoudig. Laten we vooropstellen dat in principe alles op een tegel te printen is. Zodoende zijn er eigenlijk twee mogelijkheden. De eerste is dat u een ontwerp aanlevert en dat wij deze op de tegel printen.  Maar het kan ook zijn dat u nog geen ontwerp voor handen heeft. Wij kunnen u hierbij helpen. Door de jaren heen hebben we veel van dit soort tegels geprint waardoor we een flinke beeldbank hebben opgebouwd.

Dit vind je vast ook leuk