Stoeptegels in een treinvorm

Stoeptegels worden steeds vaker gebruikt om informatie over te brengen. Dit wordt veel gedaan door gemeenten, bedrijven en overheden om bijvoorbeeld aan te duiden waar er niet gefietst, gerookt of geparkeerd mag worden. De signalen op stoeptegels nemen daarmee de functie van verkeersborden over.

Mensen lijken de afbeeldingen op stoeptegels eerder te zien, dat geldt ook voor kinderen. Kinderen denken vaak in beelden en vinden een afbeelding op een stoeptegel daarom zeer interessant. Een afbeelding van een trein op een stoeptegel kan een kind uren plezier geven. Daar zouden we toch meer gebruik van moeten maken?

Stoeptegels met een print van een trein

Heeft u een kind en wilt u uw tuin sieren met vrolijke stoeptegels? Misschien is het dan leuk om een tegel te laten printen waarop een trein staat. U kunt deze tegel dan in de tuin leggen op een plek waar de kinderen vaak spelen. Dit is ook erg aanlokkelijk voor kinderdagverblijven, kleuterscholen en basisscholen. Vrolijke stoeptegels op het schoolplein of op het buitenspeelterrein doen het erg goed bij kinderen. U zou dit kunnen combineren met allerlei soorten andere afbeeldingen; een bal, kikker, bloem of ster.

stoeptegel treinen

Stoeptegels in vorm van een trein

Wilt u een grote trein in uw tuin? Dan kunt u natuurlijk ook de keus maken om meerdere stoeptegels te laten printen waardoor ze samen een trein vormen. U kunt de trein daardoor zo groot maken als u zelf wilt, afhankelijk van de grootte van uw tuin. Een grote trein in de tuin is geweldig voor kinderen, het maakt van de tuin echt een speelplek.

Zo’n grote trein op stoeptegels is natuurlijk ook een geweldig idee voor op een schoolplein of op een speelplek in de buurt.

Stoeptegel met stoomlocomotief en nummer

Natuurlijk houden niet alleen kinderen van treinen. Bent u machinist of heeft u bij de NS gewerkt? Misschien is het dan leuk om een afbeelding met een stoomlocomotief inclusief huisnummer op een stoeptegel te laten printen. Deze stoeptegel kunt u dan op het pad in uw voortuin of op de stoep voor uw voordeur leggen.

Stoeptegels laten printen bij Pixalpaving

Bij Pixalpaving kunt u stoeptegels laten printen met allerlei soorten afbeeldingen. Wilt u een stoeptegel met de print van een trein of locomotief? In uw tuin, op het schoolplein of in het park? Het printen van stoeptegels is geschikt voor particulieren, bedrijven en gemeenten. In ons assortiment kunt u een leuke trein vinden, maar u heeft ook de keus om uw eigen afbeelding te gebruiken.

Als eerste moet u een keus maken voor welk formaat tegel u wilt. U kunt dit het best bepalen door de reeds aanwezige tegels op uw pad, stoep of terras. Wanneer u deze keus gemaakt heeft, kunt een afbeelding kiezen of uploaden. Na uw bestelling printen we de afbeelding op de stoeptegel en voorzien deze van een speciale epoxy coating. Deze beschermd de tegel tegen slijtage, weersinvloeden en is bovendien antislip.

Heeft u meer informatie of hulp nodig, bijvoorbeeld hoe u de afbeelding over meerdere tegels verdeelt? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen of te mailen, maar u kunt ook het contactformulier invullen.

Dit vind je vast ook leuk