Vlag van een land op een stoeptegel printen

Ongemerkt verschenen ze opeens in het straatbeeld; stoeptegels met een opdruk. Waarschijnlijk was de afbeelding van het lieveheersbeestje de eerste stoeptegel met print. Het was een symbool van protest tegen zinloos geweld. Een symbool wat iedereen begreep en aansprak, want niemand zal een lieveheersbeestje iets aan doen. Dat deze stoeptegel steeds vaker waargenomen werd in het straatbeeld was helaas een gevolg van de verhardende maatschappij. Maar het maakte nog iets duidelijk; de stoeptegel is een ideaal medium om de aandacht te trekken van mensen.

Stoeptegels met opdruk

Sindsdien wordt er steeds meer gebruik gemaakt van stoeptegels om mensen iets over te brengen. Gemeentes gebruiken de stoeptegel als vervanger van borden, zoals met een Niet Parkeren stoeptegel, of een aanduiding waar het voetpad loopt.

Ook bedrijven en instellingen gebruiken de stoeptegel om aandacht te trekken van hun klant of als service. Een logo van een bedrijf op het pad naar de voordeur kan een detail lijken, maar het zal veel van uw klanten opvallen. Ook instellingen die veel met kinderen werken maken voortaan meer gebruik van de stoep. Voor kinderen kan een print op de stoeptegel namelijk een geweldige aanvulling zijn op hun jonge leven. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan basisscholen die spellen voor kinderen op stoeptegels laten printen, zoals boter-kaas-en-eieren of een hinkelpad.

Een print op een stoeptegel is niet alleen een effectief middel voor communicatie van gemeentes, bedrijven of instellingen, het is ook een heel goed idee voor particulieren. U zou bijvoorbeeld enkele tegels in uw tuin kunnen laten bedrukken voor uw kinderen of een tegel met het logo van uw favoriete voetbalclub op het pad. Wat dacht u ervan om het hele terras te voorzien van een print die de hele tuin opfleurt? Een ander leuk idee is om een stoeptegel te bedrukken met de vlag van een land.

vlag op stoeptegel printen

Stoeptegels met de vlag van landen

Nederland is een multicultureel land, er wonen mensen in Nederland die uit allerlei landen afkomstig zijn. De meeste mensen zijn trots op hun land van afkomst, dit wordt vaak geuit door middel van een vlag. U zou dit ook kunnen doen door de vlag van uw land te laten bedrukken op een stoeptegel. Door deze op uw pad te leggen of in uw tuin, kunt u met trots laten zien waar uw roots liggen.

Een stoeptegel met een vlag van een land is ook een heel goed idee voor bepaalde bedrijven. Heeft u een Italiaans ijssalon? Hoe mooi zou het dan zijn om de Italiaanse vlag op een stoeptegel voor uw salon te hebben? Of wat dacht u van een Spaanse vlag op een stoeptegel voor een tapasbar?

Heeft u als gemeente een internationale bijeenkomst, conferentie of sportwedstrijd? U zou dan bepaalde stoeptegels rond de activiteit kunnen voorzien van alle vlaggen van landen die meedoen. Dit geeft een uniek gevoel van saamhorigheid.

Bestel uw stoeptegel met vlag

Wilt u een stoeptegel laten bedrukken met de vlag van een bepaald land? Bij Pixalpaving kunnen we u heel goed van dienst zijn. Wij bieden stoeptegels in verschillende formaten aan, de juiste maat stoeptegel voor uw tuin of stoep zit er ongetwijfeld bij. Na het kiezen van de tegel kunt u een foto uploaden van de vlag naar wens. Na uw bestelling bedrukken wij de vlag op de tegel en voorzien deze van een speciale laag dat zorgt dat de tegel waterdicht, slijtvast en antislip is.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u speciale wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon, mail of ons contactformulier.

Dit vind je vast ook leuk