Print tegels voor buiten

Met printtegels voor buiten, in uw tuin, oprit of terras, of openbare plaats kunt u alle richtingen uit! Bent u niet tevreden met het standaard aanbod van terrastegels en hebt u een eigen ontwerp in gedachten? Dan zult u een geprinte tegel de ideale oplossing vinden!

Elke stijl die u wenst op een stoeptegel

Het proces gaat als volgt: op een gestandaardiseerde tegel van hetzij 300 x 300 mm (of een aangepaste versie tot 600 x 600 mm) wordt een print naar keuze gedrukt. U kunt kiezen uit een diversiteit aan print tegels voor buiten uit ons aanbod. Van kleurrijk tot grijswaarden of met tekeningen, symbolen, vormen, uw huisnummer geprint op een buitentegel… U kunt echter ook aan de slag met uw eigen ontwerp dat u aan ons overmaakt aan de hand van een document. Zo kunt u uw printtegels voor de tuin perfect aanpassen aan de stijl die u wenst!

Unieke tegels laten printen

De mogelijkheden van stoeptegels zijn oneindig. Zo kunt u kiezen voor een tegel in mozaïekstijl, naar het ontwerp van Gaudi bijvoorbeeld. Of houdt u meer van Marokkaanse tegels of een vintage print voor uw terras? Het logo van uw bedrijf laten printen op tegels voor de parking lijkt een leuk en opvallend detail! Ook hebben wij tegels met print voor buitengebruik met allerlei logo’s, zoals een fiets, elektrisch laadpunt, vuilnisbak, honden aan de lijn, verboden te vissen… Met print tegels voor buiten kunt u alle richtingen uit!

printtegel buiten
Voorbeeld: printtegel buiten

Printtegels voor openbare instellingen

Printtegels voor buiten zijn geschikt voor particulieren, bedrijven, maar ook voor openbare instellingen. In scholen wordt steeds meer gebruik gemaakt van stoeptegels voor het aanduiden van belangrijke punten op het schoolplein, of geprinte tekeningen en spellen. Maar ook steden en gemeenten passen vaker gebruik van deze oplossing toe. Aanduiden waar een defibrillator staat, parkeerplaatsen, fietsstraten, decoratieve geprinte tegels voor parken, het wapenschild van de gemeente laten drukken,… Ook is het mogelijk om op meerdere tegels één grote afbeelding te printen. Printtegels voor openbare instellingen worden steeds populairder.

Benieuwd naar printtegels? Informeer vrijblijvend naar de gepersonaliseerde mogelijkheden!