Genereer meer websitebezoekers met de QR-code tegel

Wist u dat uw bestrating u kan helpen met het genereren van meer websitebezoekers? Hedendaags heeft vrijwel iedereen mobiele telefoon op zak. Door een tegel met een QR-code die leidt naar uw website te plaatsen op uw terrein zullen bezoekers sneller en vaker uw website bezoeken.

Hoe werkt dat dan?

Een tegel met QR-code heeft dezelfde werking als een link naar uw website. Bezoekers en voorbijgangers kunnen doormiddel van een app op hun smartphone de QR-code scannen en worden direct doorverwezen naar uw website. Er zijn vele mogelijkheden, wij nemen er even een aantal met u door. Allereerst kunnen we met de QR-code tegel uw potentiële klant doorverwijzen naar uw homepage. Hierdoor krijgt de klant gelijk een duidelijk inzicht in wat voor bedrijf u bent en wat u te bieden heeft. Wat ook zou kunnen is dat we de klant leiden naar een andere pagina op uw website. Denk bijvoorbeeld aan uw assortiments-, blog- of contactpagina. Op deze site zullen mogelijk toekomstige klanten eerder zijn geneigd om handelingen te verrichten op uw site.

qr-code op tegel

Hoe ziet zo’n tegel eruit?

In overleg zijn er vele mogelijkheden. Wij bieden tegels in verschillende groottes & maten. Het ontwerp van de tegel bevat natuurlijk een QR-code zoals u die ziet op de afbeelding hieronder, maar kan daarnaast nog veel meer bevatten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw logo, slogan of contactgegevens toevoegen aan de tegel. Zoals gezegd zijn de mogelijkheden bij Pixalpaving groot en kunt u al uw vragen aan ons stellen.

Contact

Wacht niet langer op meer bezoekers voor uw websitepagina’s. De QR-code tegel heeft zijn vruchten al voor meerdere bedrijven en instanties afgeworpen en kan ook voor u van grote waarde zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons om meer informatie in te winnen over deze QR-code tegel.

Misschien interessant?