Tuintegels met print

Een opvallend behang in woningen is al langer populair, maar ook voor de tuin worden dit soort eyecatchers steeds meer toegepast. Via leuke tegels met print kunt u naar hartenlust combineren om een unieke toets in uw tuin aan te brengen!

Betontegels

Met geprinte betontegels kunt u echt alle kanten uit. Effen terrastegels worden steeds vaker gecombineerd met gedurfde tuintegels met print. Zo brengt u bijvoorbeeld een Marokkaanse stijl in uw eigen tuin om een eclectisch geheel te ontwerpen. U kunt eventueel ook kiezen voor geometrische figuren of eenvoudige prints op tegels afwisselen met een opvallende tegel in één specifieke kleur. De tegels met print kunnen ook gebruikt worden om enkel de boord van uw terras een leuk detail te geven of om uw borders of bloemenperken mee af te bakenen. Ook als u kinderen hebt is het mogelijk om aan de hand van tuintegels met print een speciaal speelhoekje ontwerpen. Dierenprints, kleuren, cijfers en letters, het is allemaal mogelijk met onze geprinte tegels.

tuintegel met print

Ga voor unieke printtegels

Ons aanbod biedt de mogelijkheid om in die mate combineren met kleuren en figuren, zodat u uw eigen unieke terras kunt ontwerpen. Gedaan met standaard ontwerpen, met onze geprinte terrastegels gaat u alle kanten uit die u maar wenst. U kunt ook uw eigen ontworpen tegel laten printen door ons. Misschien hebt u ergens inspiratie opgedaan op reis of tijdens een bezoek aan een historisch gebouw, of u hebt een duidelijk beeld van waar u naartoe wilt met het ontwerp van uw tuin? Wij staan u hierbij perfect graag bij. Via een document maakt u uw ontwerp aan ons over en wij creëren een geprinte terrastegel naar uw wens. Neem zeker ook een kijkje in ons vast assortiment van betonnen stoeptegels met print.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Betontegels bieden het grote voordeel dat ze robuust zijn en daardoor ook zeer makkelijk te plaatsen in de tuin door een hobbyist doe-het-zelver. Onze tegels worden na het printen steeds bewerkt met een speciale coating om de tekening te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De coating houdt niet alleen slijtage tegen, maar behoedt de tegels ook voor verkleuring door Uv-straling. De betontegels blijven waterdoorlatend, zodat er geen zware ijsvorming kan ontstaan tijdens de wintermaanden. Ontdekt u snel alle diverse mogelijkheden die onze betonnen tuintegels met print uw tuin kunnen bieden!

Misschien interessant