Stoeptegels als vaderdag cadeau

Zoek jij een persoonlijk en leuk cadeau die jij je vader kunt geven? Wil je op vaderdag iets geven wat uit het oog springt en wat die nog niet vaker heeft gehad? Dan is een stoeptegel met eigen afdruk iets voor jou.

Leuk cadeau voor vaders

Het valt vaak niet mee om elk jaar een leuk cadeau te geven met vader of moederdag. Of de prijs is te duur of je vervalt vaak in hetzelfde, zoals: een bierpakket, douchegel, deo, wat gereedschap of iets dergelijks.

We merken dat veel vaders het erg leuk vinden als het een persoonlijk cadeau betreft. Dus een cadeau met familiefoto, leuke slogan, grappige tekst, typische quote of mooie herinnering.  Nu zijn er ontzettend veel mogelijkheden om dit ergens op te laten drukken.

Zo kun je foto’s, afbeeldingen en teksten printen op glas, hout, taarten, mokken, schorten en nog veel meer! Wat we minder zien is het printen van een eigen foto, tekst of afbeeldingen op een stoeptegel.

alfabetspel
Wij kunnen alles voor je op een tegel printen. Van zelfgemaakte tekeningen tot bedrijfslogo’s. U bepaald dus zelf hoe de tegel eruit komt te zien.

Stoeptegel printen met vaderdag

Een stoeptegel printen is een ontzettend leuk cadeau idee. Daarbij is het aanschaffen van een printtegel relatief eenvoudig. Je stuurt jouw afbeelding naar info@pixalpaving.nl. Vervolgens controleren wij de kwaliteit van de afbeelding. Mits goed bevonden zorgen wij ervoor dat de tegel voorzien wordt van uw persoonlijke en slijtvaste print. De slijtvaste print zorgt ervoor dat er jarenlang van het cadeau genoten kan worden.

Daarbij is het mogelijk om de tegel te voorzien van een speciale coating. Wij noemen dit een ‘Glow in the Dark’ coating. Deze coating zorgt ervoor dat de tegel oplicht in het donker.

Waar voor gebruiken?

Vaders die een stoeptegel cadeau krijgen gebruiken de tegels op verschillende manieren. Zo legt de één de tegel in de schuur waar die dagelijks aan het klussen is en zet de ander hem op een standaard in een kantoor. Ook zien we vaak dat de tegel in de tuin wordt gelegd of in het huis wordt gemetseld.

Misschien interessant?