Tegel advertentie

Als onderneming wilt u graag dat uw naam blijft hangen bij uw klanten. Naast flyers, vlaggen, of bedrukking op ramen, kunnen gedrukte tegels met advertenties een originele oplossing zijn om aan marketing te doen!

Marketing op een gedrukte stoeptegel

Geprinte betontegels met een advertentie kunnen meerdere doelen dienen. Zo zijn ze een item van marketing. Om klantenbinding te stimuleren, is het belangrijk dat klanten vertrouwd raken met uw logo of bedrijfsnaam. Gedrukte betontegels met advertenties kunnen daarom gebruikt worden om uw zichtbaarheid te verhogen. Ook zijn ze leuk als decoratief item op bijvoorbeeld een stand tijdens een vakbeurs. Deze tegels kunnen nadien ook nog ingemetseld worden bij uw bedrijfsruimte.

Parking met bedrijfslogo op tegel

Daarnaast worden gedrukte stoeptegels met advertenties voor een bedrijf ook vaak gebruikt als een manier om uw parkeerplaatsen aan te duiden. Zeker wanneer u met andere ondernemingen parkeerruimte aanbiedt, kan het interessant zijn om aan uw klanten te tonen waar uw gereserveerde parkeerplaatsen zijn. Onze tegels met advertentie kunnen zeker ook gebruikt worden voor het betegelen van loodsen, showrooms of bedrijfsterreinen. Dit om de zichtbaarheid van uw onderneming te verhogen!

advertentie tegel
Voorbeeld parkeertegel met logo

Standaard afmetingen of gedrukte tegels op maat

Onze tegels worden steeds op maat van uw bedrijf ontworpen. Zo kunt u bijvoorbeeld het totale bedrijfslogo op meerdere tegels laten afdrukken zodat u één groot logo kunt aanleggen in tegels voor de ingang van uw bedrijf. Sommige openbare ruimtes, zoals metrostations of winkelcentra, bieden ook de mogelijkheid aan de aanwezige bedrijven, om reclame te maken via de betegeling. Dit kan interessant zijn om de weg naar uw onderneming, bijvoorbeeld een hotel of restaurant, aan te duiden. Zo weten uw klanten meteen waar ze naartoe moeten, eens ze uit de trein of metrostel zijn gestapt. Vraag dit zeker na in uw stad! Gedrukte tegels op maat met advertenties zijn een duurzame oplossing. Tegels blijven namelijk steeds goed ingemetseld in de vloer of buitenruimte en behouden hun afbeelding lang, dankzij de gespecialiseerde bewerking van ons bedrijf. Wij werken graag op maat voor onze klanten, geeft u dus zeker uw wensen door, en wij helpen u uw visie via gedrukte stoeptegels te verwezenlijken.

Misschien interessant?