Afscheidscadeau tegel

Op het einde van het schooljaar, is het altijd fijn om een cadeautje voor de juf of meester mee te nemen. Zeker wanneer uw zoon of dochter helemaal op het einde van groep acht zijn gekomen en een leuk afscheidscadeau aan de school wilt geven!

Tegel uit ons assortiment

In ons vaste aanbod van tegels hebben wij hele leuke en originele afbeeldingen en tekstjes die perfect geschikt zijn als afscheidscadeau op het einde van het schooljaar. Heel eenvoudig maar duidelijk is natuurlijk een stoeptegel bedrukt met de tekst “bedankt”. Hierbij kan nog een bloem, hartje, of een leuke tekening worden bij afgedrukt. Of “voor de leukste juf/meester” blijft simpel maar brengt een mooie boodschap. Of kies een stoeptegel geprint met een verwijzing naar een activiteit waar je leerkracht van houdt. Bijvoorbeeld een bol met garen en breinaalden, voor een creatieve juf, of een vislijn en afbeelding van vis, voor een vissende leerkracht. Of maak combinaties van tekst en afbeeldingen! Het is allemaal mogelijk met onze geprinte stoeptegels.

Voorbeeld afscheidscadeau

Een eigen unieke ontwerp

Maar wat nog het meest origineel zou zijn, is een compleet uniek ontwerp van een betontegel voor juf of meester! Hou in je klas een tekenwedstrijd en laat de mooiste tekening afdrukken op een tegel. Of kies de klasfoto van dit jaar, eventueel gecombineerd met een lieve boodschap! Heeft de leerkracht een favoriete gedicht, of schrijf er persoonlijk eentje met de klas? Cadeaus met een uniek detail, zoals gedrukte betontegels, vallen steeds heel erg in de smaak als cadeau voor het afscheid bij groep acht.

Een blijvende herinnering

Gepersonaliseerde en geprinte stoeptegels als cadeau geven bij het afscheid van groep acht, is een blijvende herinnering. Wie bloemen, een fles wijn, chocolade of iets dergelijks schenkt, geeft op zich wel een leuk cadeau, maar geen eeuwig aandenken! Geef uw leerkracht een souvenir, in de vorm van een geprinte tegel, dat herinnert aan een onvergetelijk schooljaar. Iets wat in de klas kan worden uitgestald. Hier kan nog lang, zelfs nadat uw kinderen uit groep acht weg zijn, van worden nagenoten!

Misschien interessant?