Afval in de afvalbak tegel

Voorkom een slechte uitstraling met de afval in afvalbak tegel

Rondzwervend afval kan zorgen voor een slordige en onprofessionele uitstraling voor uw bedrijf of instantie. Onbewust kunnen klanten dit zien als een afknapper. Dit zal u ten aller tijden moeten zien te voorkomen en daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar een oplossing. Een tegel met daarop het symbool afval in de afvalbak kan u hiermee helpen!

Een tegel om afval te bestrijden? Hoe dan?

PixalPaving stoeptegel bedrukken afvalbak vuilnisbak

Met de afval in afvalbak tegel op uw terrein maakt u bezoekers en passanten van uw school, bedrijfspand of ander gebouw duidelijk dat u er niet van gediend bent als zij hun afval laten slingeren. De afval in afvalbak tegel zal zorgen voor bewustwording onder de mensen die zich beweging op en rondom uw terrein. Zij zullen hierdoor in plaats van het afval klakkeloos te laten vallen nu op zoek gaan naar een afvalbak. Dit zal de uitstraling van uw bedrijf of instantie ten goede komen. Daarna scheelt het u een hoop ergernis en werk.

Waar ik plaats zo’n tegel?

Vanzelfsprekend is het verstandig om de tegel te plaatsen op een plek waar het merendeel van uw bezoekers langslopen. Dit kan bijvoorbeeld op een plek tussen tussen de ingang van uw terrein en de deur van uw pand. U kunt ook overwegen om de tegel te plaatsen op een plek waar u met regelmaat afval aantreft. Het kan dan ook lonen om meerdere afval in afvalbak tegels aan te brengen op uw terrein. Voor een eerlijk advies kunt u altijd met ons in gesprek over de beste manier om uw afvalprobleem aan te pakken.

Wacht niet langer

Dus ergert u zich aan het rondzwervende afval op uw terrein? Bent u bang dat dit afval zal zorgen voor een slecht aanzien van uw bedrijf of instantie en bent u er klaar mee om het zelf te moeten opruimen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op over de mogelijkheden van de afval in afvalbak tegel.

Misschien interessant?