Cijfertegels: huisnummers, spelletjes en andere aanduidingen

Cijfertegels zijn heel platgezegd, tegels met daarop cijfers afgebeeld. Cijfertegels worden heel veel besteld, met name particulieren, gemeentes en scholen maken er veel gebruik van.

Tegels voor schoolpleinen en openbare speelruimten

Cijfertegels zijn erg populair op schoolpleinen en openbare speelruimten. De reden dat cijfertegels zo populair zijn heeft te maken het spelelement die in de straat kan worden gelegd. Zo kunnen kinderen springend rekensommen leren of spellen spelen als hink-stap-sprong.

Het leuke aan cijfers drukken op een tegel is dat de mogelijkheden enorm zijn. Allereerst zijn alle cijfers mogelijk maar er zijn ook verschillende formaten tegels verkrijgbaar. Daarnaast zijn de kleuren ontelbaar en zijn de cijfers op verschillende manieren weer te geven. Een mooi voorbeeld hiervan is de foto hieronder. Waarbij de stoom uit de trein het cijfer vormt.

Cijfertegel

Cijfertegel als huisnummer aanduiding

Wil je graag een huisnummer aanduiden? Dan kan een tegel erg handig zijn. Zo weten bezoekers altijd dat ze aan het juiste adres zijn. Een huisnummer aanduiden op een tegel kan ook op een andere manier van pas komen. Voorbeeld: woon je in een rijtjeswoning op nummer 41? En is het soms wat onduidelijk welke parkeerplekken van jou zijn, of van de buren? Het plaatsen van een tegel kan hierbij helpen. Zo parkeert visite van jou nooit op parkeerplekken van je buren (of andersom).

Ook voor bedrijven kan dit erg handig zijn. Zeker bij verzamelgebouwen waar meerdere ondernemers hun onderneming runnen.

cijfer op tegel

Cijfertegels laten bedrukken

Cijfertegels laten bedrukken is goed mogelijk. Het is belangrijk om te bepalen welke cijfers je op de tegel laat bedrukken. Daarnaast is het goed om kijken naar het ontwerp. Wil je duidelijk en clean een cijfer op een tegel? Of moet het speels zijn afgebeeld? Het is ook mogelijk om een cijfer aan te beelden in combinatie met een logo. Eigenlijk is alles mogelijk: stuur je ontwerp in HR-PDF naar ons toe: en wij zorgen met onze expertise voor een optimaal resultaat.

Cijfertegel bestellen?

Wil jij graag een cijfertegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een cijfertegel op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?