Creatief met stoeptegels

Wil jij graag jouw creativiteit kwijt met stoeptegels? Dat kan. De mogelijkheden met stoeptegels zijn enorm! In dit artikel schrijven we met name over het bedrukken van stoeptegels, welke creatieve dingen kun je bedenken als het gaat om het printen van tegels?

Schoolpleinen en speelpleinen

Met name op school en speelpleinen wordt er vaak creatief omgegaan met stoeptegels. Vaak zie je daar plaatjes, cijfers of kleuren op tegels weerkomen. Soms puur als versiering, en soms met een spelbedoeling. Denk aan hinkstapsprong oefeningen bij tegels met cijfers, of het spel Twister bij verschillende kleuren tegels.

Ook wordt er soms op de fantasie van de kinderen ingespeeld. Een tegel kan iets aanduiden, iets omvatten of omlijnen wat bijdraagt aan de speelfantasie van de kinderen.

Stoeptegel als cadeau

Is er binnenkort iemand jarig in jouw omgeving? Of ken jij iemand die een bedrijf is gestart? Er zijn verschillende redenen om iemand een cadeau te geven. Een stoeptegel cadeau geven klinkt in eerste instantie niet heel aantrekkelijk. Veel mensen hebben het idee dat een stoeptegel enkel grijs en saai is. Echter kun je tegenwoordig heel veel creativiteit kwijt in stoeptegels. Werkelijk alles kan op stoeptegels geprint worden, denk aan: foto’s, bedrijfslogo’s, tekeningen of iets geheel anders. Wellicht ben je heel creatief en behendig met de programma’s Paint of Photoshop en maak je een ontwerp – geheel naar eigen smaak.

Zodra je jouw ontwerp in een HR-pdf-bestand kunt aanleveren, zorgen wij bij PixalPaving voor een slijtvaste steen. Een slijtvaste steen is wel zo prettig, hierdoor zal die minder snel verkleuren door de zon. Daarbij neemt de afdruk minder snel af zodra er veel op gelopen, gerend op bewogen wordt.

creatief stoeptegel

Creativiteit delen

Wij zijn altijd heel benieuwd hoe creatief mensen zijn. Ben jij heel creatief geweest met stoeptegels? Dan zouden wij het heel leuk vinden als jij een foto naar ons stuurt.

Stoeptegel met met opdruk bestellen?

Wil jij graag een tegel met eigen opdruk bestellen? Of wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?