Tegel ontwerpen

Wil jij graag een stoeptegel laten bedrukken met een eigen
gemaakt ontwerp? Heb jij een ontwerp klaar staan die je graag op een tegel wilt drukken? Dan hebben we goed nieuws. Tegenwoordig is deze optie er. Vrijwel alles kan op een tegel geprint worden. Denk aan: verbodssymbolen tot aan bedrijfslogo’s en van kleurplaten tot huisnummertegels.  

Tegel ontwerpen: waarom?

Waarom een tegel ontwerpen? Dat is wel eens de vraag die wij krijgen. Eigenlijk is hier geen specifiek antwoord op te geven. Dit is namelijk voor iedereen anders. De één geeft het als cadeau bij opening van een nieuw pand en de ander gebruikt het als ludiek cadeau bij een vrijgezellenfeest.

Zoals je merkt worden tegels met unieke ontwerpen om verschillende redenen geprint. Nog een mooi voorbeeld hiervan is te zien op onderstaande afbeelding. De organisatie van het Eurosongfestival gaf ons opdracht voor onderstaande tegel:

eigen ontwerp tegel

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. Je hebt een ontwerp, of je laat een ontwerp maken. Dit kan eigenlijk alles zijn, van foto’s tot logo’s. En van kleurplaten tot huisnummers. Ook een ontwerp creëren in Photoshop behoort tot de mogelijkheden.

Zodra je tevreden bent en het ontwerp definitief hebt, lever je deze in HR-PDF bij ons aan. Wij zullen dit bestand gebruiken voor het printen van de tegel. Voor ons is de kwaliteit heel belangrijk. Daarom zullen wij ook goed controleren of het ontwerp op de juiste manier op tegel terecht komt.

Stoeptegel met eigen ontwerp bedrukken?

Wil je graag een stoeptegel bedrukken? Dan kan dat heel eenvoudig. Heb je zelf een ontwerp of ben je nog bezig met een ontwerp? Dan kun je deze in HR-PDF naar ons toesturen. Wij zorgen vervolgens voor de rest. Heb je nog geen ontwerp maar wil je wel een stoeptegel bedrukken? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.  

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?