Eigen tegeltje maken

Tegeltjes wijsheden zijn alom bekend. Vrijwel iedereen weet wat jij bedoelt, als je zegt: “dat zou op een tegeltje kunnen staan.” Tegelspreuken en tegelwijsheden zijn, zoals gezegd een begrip in Nederland. Met name de kleine tegeltjes met Delfts blauwe randen zijn erg bekend. Toch is dat niet de enige vorm van een eigen tegel. Het is tegenwoordig ook mogelijk om je eigen stoeptegel te laten printen. Steeds vaker zie je dat er ludieke of betekenisvolle spreuken en teksten op een stoeptegel worden geprint.   

Het maken van een eigen en uniek tegeltje gebeurt om uiteenlopende redenen. Het kan dienen als ludiek cadeau. Dat is bijvoorbeeld erg leuk en toepasselijk wanneer iemand een standaard stopwoord of stopzin heeft.

Maar een tegeltje met tekst kan ook worden ingezet als inspiratiebron. Erg leuk wanneer jij, of jouw bedrijf ergens voor staat. Een printtegel wordt ook ingezet voor het overbrengen van een boodschap. Voorbeeld hiervan is een voetbalclub die zijn kernwaarden zichtbaar en herkenbaar wil maken voor zijn of haar bezoekers.  

Ontwerp: eigen tegeltje

Heb jij een leuk ontwerp of een leuke tekst in je hoofd? Wil jij iemand wat leuks en unieks cadeau doen, of zoek je een tegel voor eigen gebruik? Stoeptegels kunnen eenvoudig bedrukt worden. Vind je de klassieke delftsblauwe tegeltjes leuk? Geen probleem: hou dit ontwerp aan en voeg de gewenste tekst eraan toe. Dan doen wij de rest voor je! Heb je liever een heel ander ontwerp? Geen probleem. Alles kan geprint worden.  Van logo’s tot cijfers en van verbodstekens tot foto’s.

voorbeeld foto tegel
Voorbeeld van een tegel met eigen opdruk.

Deze veelzijdigheid maakt dat veel bedrijven, particulieren, overheden en gemeentes kiezen voor het bedrukken van hun eigen tegel.

Eigen tegel bestellen?

Wil jij graag een tegel met tekst bestellen? Weet je al precies wat er op de tegel moet komen te staan? Of ben je nog opzoek naar wat je precies wilt? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?