Walk of Fame tegel

Vrijwel iedereen kent de Hollywood Walk of Fame wel. Het is de naam die gegeven is aan de boulevard in Holywood (Los Angeles). Je vindt hier meer dan 2500 unieke, grote en kleurige tegels. Al deze tegels bevatten een zwart achtergrond met in het midden een roze ster – in deze ster staat een naam aangebracht van een beroemdheid uit de film, televisie, radio, muziek of theater industrie.  

voorbeeld walk of fame tegel
Voorbeeld Walk of Fame tegel

Eigen Walk of Fame tegel

Zoek je een uniek en ludiek cadeau voor iemand? Het leuke van een Walk of Fame tegel is dat het erg persoonlijk is. Je geeft de indruk dat je er goed over na hebt gedacht, je kunt met een uniek en gepersonaliseerd cadeau een ander aangenaam verrassen.

Een Walk of Fame stoeptegel hoef je niet eens altijd aan een persoon weg te geven. Je kunt het ook als cadeau doen wanneer een bedrijf of vereniging een aantal jaar bestaat.

Ook bij een opening van een bedrijfspand is het geven of ontvangen van een Walk of Fame tegel erg geschikt. In dat geval plaats je geen persoonsnaam in de tegel maar een bedrijfsnaam.

Walk of Fame tegel bij een bedrijf

Sommige bedrijven maken gebruik van Walk of Fame tegels. Vaak worden de namen van ereleden of van werknemers erin gegraveerd. Je kunt hiermee op een leuke en unieke manier jouw erkenning en waardering aan medewerkers of oud-medewerkers geven.

Walk of Fame tegel bestellen?

Wil jij graag een Walk of Fame tegel bestellen? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?