Hier waak ik tegel

Honden zijn onze trouwe vrienden, daarnaast worden ze ook vaak ingezet als waakdier. Ze houden onbevoegden van uw terrein. Wanneer u eigenaar bent van een hond, kan het om diverse redenen interessant zijn om een signaal te geven aan bezoekers, via een tegel met print, dat deze viervoeter hen in het oog heeft!

Afschrikken met stoeptegel pas op ik bijt

Gevaarlijke honden kunnen voor een afschrikeffect zorgen door te blaffen of zelfs aan te vallen. Een duidelijke signalisatie, bijvoorbeeld aan de hand van een stoeptegel, kan al meteen duidelijk maken aan onbevoegden dat ze een risico nemen door uw terrein te betreden. De boodschap, “hier waak ik”, of “pas op ik bijt”, gedrukt op een betontegel en geplaatst aan de ingang van uw terrein, zal al meteen onbevoegden beangstigen.

hier waak ik

Aanmanen tot voorzichtigheid

Het is uiteraard ook zo dat er gewoon bezoek of niet bedreigende passanten langs uw huis of bedrijf komen. Leveranciers, familie of de postbode, zijn maar een paar voorbeelden van bezoekers met goede bedoelingen. Om te laten weten dat de hond een sterk waakinstinct heeft, is een tegel met de “pas op, gevaarlijke hond” zeker belangrijk om sporadische bezoekers te waarschuwen.

Juridische veiligheidsmaatregelen via een betontegel

En net voor die sporadische bezoekers is het net heel belangrijk dat deze niet zomaar worden gebeten door de hond. Zelfs al komen ze onuitgenodigd in uw tuin, in vele gevallen zal een hondenbeet juridisch als uw verantwoordelijkheid worden gezien. Door aan elke ingang van uw terrein of tuin een duidelijke stoeptegel te plaatsen met “hier waak ik”, of “pas op ik bijt’ kunt u de kans op aansprakelijkheid verminderen.

Gedrukte tegels op maat

De tegels worden gedrukt zoals u dat wenst. U kiest de maat en de tekst die u erop wenst. U kunt ook met een combinatie van tekst en een tekening werken. Tekeningen zijn universeel en kunnen ook kinderen een duidelijke boodschap geven. Onze gedrukte stoeptegels kunnen makkelijk in de grond, de stoep of uw paadje naar de voordeur worden ingewerkt. Ze zijn bestand tegen slijtage, waardoor ze en lange gebruiksduur bieden.

Geef een duidelijke boodschap aan bevoegde of onbevoegde bezoekers van uw privéterrein met een gedrukte stoeptegel! Dit is zowel belangrijk voor hun als uw veiligheid!

Misschien interessant?