Hink-stap-sprong tegel

Buiten spelen is gezond voor kinderen! Dankzij ons uitgebreid gamma aan stoeptegels met pleinspelen zoals hink-stap-sprong, willen uw kinderen reeds bij de minste zonnestralen naar buiten om te ravotten!

Stoeptegels met het hink-stap-sprong spel!

Tegels met print zijn ideaal voor wie kinderen heeft of bijvoorbeeld ook voor een onderneming met een speelruimte voor de kinderen buiten. Bent u bijvoorbeeld uitbater van een taverne of hebt u een kinderboerderij? Dan weet u hoe belangrijk ouders het vinden dat hun kleine spruit het naar zijn zin heeft. Een hink-stap-sprong spel in tegelvorm kan in alle vormen, groottes en moeilijkheidsgraden worden aangelegd. Wij hebben in ons assortiment een aantal eigen creaties, maar u kunt uiteraard ook zelf aan de slag. Al onze gedrukte stoeptegels kunnen namelijk ook compleet gepersonaliseerd worden. Zo kiest u een stijl van hink-stap-sprong spel die past bij uw huis, tuin of uw onderneming.

hink-stap-sprong tegel

Spelenderwijs leren

Ook op het schoolplein of de speelplaats kan een hink-stap-sprong spel in tegelvorm een leuk alternatief bieden voor de saaie grijze tegels! Dit kan gecombineerd worden met andere leuke pleinspelen uit ons aanbod, bijvoorbeeld Twister of een levensgroot dambord. De spellen kunnen uitgebreid worden naar wens, om de moeilijkheidsgraad aan te passen aan de verschillende leeftijden op de speelplaats! Onze tegels kunnen zelfs ingezet worden voor educatieve lees- of wiskundespelletjes of tijdens de gymnastieklessen. De mogelijkheden met geprinte stoeptegels zijn oneindig, zoals letters, cijfers, ruimtelijke figuren, in alle vormen en kleuren. Elke school, onderneming of speeltuin wordt opgefleurd met gebruik van onze gedrukte tegels!

Duurzaam en sterk

Onze geprinte stoeptegels zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen zware slijtage. Wij leveren hoofdzakelijk aan publieke instellingen en ondernemingen, waar er een intensief gebruik is van onze tegels. Alle gedrukte betontegels worden daarom bewerkt zodat de gedrukte figuur zijn kleur, vorm en intensiteit zeer lang behoudt. Toch zijn onze tegels waterdoorlatend, u hoeft zich dus geen zorgen te maken voor gladheid tijdens de koudere maanden. Uw kinderen kunnen zich zonder zorgen uitleven op het hink-stap-sprong spel. Speelplezier voor buiten in elk seizoen!

Misschien interessant?