Hinkelbaan tegels

Kinderen houden van hinkelen. Vaak wordt met stoepkrijt een hinkelbaan getekend, maar door regen en wind verdwijnt die al heel snel weer. Met behulp van kleurrijke stoeptegels kunt u een permanente hinkelbaan aanleggen waar uw kinderen uren speelplezier zullen aan beleven!

Diverse toepassingen tegels hinkelbaan

Zowel als particulier, ondernemer of school is het fijn om een permanente hinkelbaan aan te leggen. Dankzij een aantal kleurrijke stoeptegels kunt u makkelijk een hinkelspel in uw tuin of op uw oprit aanleggen voor uw kinderen. Wees hierin creatief! Een hinkelbaan met tegels aanleggen kan in diverse vormen, puzzels en kleuren! De bedrukte tegels zijn ook geschikt om met stoepkrijt op te tekenen. Als uw kinderen dus graag artistiek aan de slag gaan met hun permanente hinkelbaan, kunnen ze er tijdelijke fantasietjes aan toevoegen!

Hinkelbaan van bedrukte terrastegels

Hebt u een kinderboerderij, een binnenspeelplaats of een brasserie met een grote speeltuin? Hinkelbanen zijn populair bij kinderen! Terwijl de ouders rustig op het terras een glaasje drinken, hebben de kinderen plezier op de kleurrijke hinkelbanen! U kunt als bedrijf, particulier of school diverse tegels laten bedrukken voor de kinderhoek of het schoolplein. Puzzels, hinkelbanen in de vorm van dieren, slangen, met cijfers of kleurtjes, het is een plezier voor kinderen van alle leeftijden! Deze spelletjes kunnen zowel als ontspanning dienen, maar zijn tevens educatief wegens hun cijfers en kleurcombinaties! Hinkelen is zelfs goed voor de ontwikkeling van de algemene motoriek van kinderen. Een onmisbaar spel voor de groei van uw kind dus!

hinkelpad, hinkelbaan tegels
Voorbeeld van een hinkelpad/hinkelbaan

Eigen ontwerp stoeptegel

Bent u zelf heel creatief? Dan bent u vrij om aan de slag te gaan met tekeningen, kleuren of cijfers. Aan de hand van een document dat u mee opstuurt met de bestelling, kunnen wij een tegel naar uw eigen ontwerp bedrukken. Zo kunt u deze perfect aanpassen aan uw eigen particuliere tuin, speeltuin, terras of schoolplein. Daarnaast hebben wij steeds een aantal eigen ontwerpen van stoeptegels in ons assortiment van hinkelbanen en andere spelletjes op tegels. Alle tegens hebben de standaard afmetingen en kunnen makkelijk in uw tuin worden aangelegd!

Misschien interessant voor u?