Tegel met huisnummer

Stoeptegels bestaan er in alle vormen en maten. Maar had u er al ooit bij stilgestaan dat het ook mogelijk is om aan de hand van een stoeptegel uw huisnummer aan de wereld bekend te maken? De mogelijkheden zijn onuitputtelijk!

Huisnummer op een tegel afgedrukt

Om uw huisnummer kenbaar te maken zijn er diverse alternatieven. Vaak is het huisnummer terug te vinden naast de voordeur of op de brievenbus. Een originele manier om uw huisnummer te vereeuwigen is echter aan de hand van een stoeptegel. Deze tegel kan worden geplaatst tussen de tegels van uw oprit of het paadje naar uw voordeur. De tegel met bedrukking kan evengoed ingewerkt worden in een gemetselde brievenbus of tegen de gevel naast de voordeur. De kleuren kunt u volledig aanpassen aan de stijl van uw woning, u kiest bijvoorbeeld dezelfde kleur waarin uw ramen en voordeur zijn geschilderd. Ook is het mogelijk om naast uw huisnummer ook figuren te laten drukken op een tegel. Is uw voorgevel begroeid met planten en staan er fleurig gevulde bloembakken? Dan kunt u dit thema perfect laten terugkomen op de stoeptegel met huisnummer.

huisnummer op stoeptegel
Voorbeeld: huisnummer op stoeptegel

Vakantiehuisjes of campingplaatsen

Als eigenaar van een camping of verhuurder van vakantiehuisjes kan het decoreren met stoeptegels ook een unieke oplossing zijn! Elke campingplaats of vakantiehuisje heeft namelijk zijn eigen nummer en met tegels kunt u aanduiden waar uw bezoekers naartoe moeten. Ook hier kunt u weer heel creatief zijn. U kunt verschillende figuren en kleuren kiezen in combinatie met de huisnummers of nummers van campingplaatsen. Voor openbare toepassingen vindt u echter nog vele andere gedrukte tegels terug in ons assortiment, zoals aanduidingen waar het sorteerpunt is, honden verboden of toegelaten, parking,…

Gepersonaliseerde gedrukte tegels met huisnummer

Met onze tegels met bedrukking kunt u alle kanten uit zodat u een unieke manier hebt om uw huisnummer kenbaar te maken. Wij hebben zelf een ruim assortiment in alle smaken en kleuren, waarmee u naar hartenlust kunt combineren. Maar wij bieden evengoed tegels op maat aan. Hiervoor kunt u eenvoudigweg zelf uw tekening, foto of ontwerp van uw stoeptegel aan ons overmaken. Wij drukken dit op onze standaard afmeting van stoeptegels of een maat, aangepast aan uw woning en persoonlijke wensen!

Misschien interessant?