Kleuren tegel

Wilt u graag een uniek terras in uw tuin? Zoekt u een originele oplossing voor het verzamelen van de klasjes op het schoolplein? Met bedrukte stoeptegels in diverse kleuren kunt u combineren naar hartenlust!

Spelletjes of decoratie

Als u kinderen hebt is het fijn dat ze vaak buiten spelen. Om dit zo aangenaam mogelijk te maken kunt u uw terras of tuin opfleuren met decoratieve kleurrijke tegels. Deze kunt u op maat laten bedrukken zodat de kleur perfect past bij de tuin die u voor ogen had! Met gekleurde tegels kunt u combineren hoe u maar wilt. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een dambordstructuur te maken, eventueel voor een levensgroot dambord in uw achtertuin of voor de speelplaats. Misschien heeft elke leeftijdsgroep in de jeugdbeweging wel zijn eigen kleur en wordt aan de hand van tegels op het terrein aangeduid waar deze groepen hun lokaal hebben. Met gekleurde stoeptegels kunt u alle kanten uit, zowel decoratief, als op het vlak van spelletjes.

kleur tegel
Voorbeeld kleurtegel

Meerdere kleuren op één tegel

Tegels kunnen ook bedrukt worden met meer dan één kleur of dit kan met een leuke tekening of foto zijn die u zelf kiest. Houdt u bijvoorbeeld van de kleurrijke Marokkaanse tegels of Delfts blauw? Dan kunnen wij uw stoeptegels bedrukken met exact de kleuren en figuren die u zelf wenst. Dit om zo unieke tegels voor uw terras of openbaar terrein te ontwerpen.

Gepersonaliseerde tegels

U kunt uw fantasie de vrije loop laten gaan. Alle kleuren zijn mogelijk op bedrukte tegels. U maakt zelf uw ontwerp en stuurt dit naar ons door via een document en wij printen dit op uw tegels, met één kleur of meerdere, wij kunnen aan uw wens voldoen. Als u zelf geen inspiratie hebt, neemt u dan een kijkje bij ons vast assortiment van gekleurde stoeptegels. U kunt hiermee verschillende combinaties maken voor uw tuin, speelplaats of terras, zodat u steeds uw eigen unieke ontwerp hebt. Tegels kunnen geprint worden in een standaardmaat, maar wij kunnen deze ook makkelijk aanpassen aan uw behoeftes en tegels op maat bedrukken. Ontwerp nu uw eigen unieke stijl, wij zorgen voor de rest!

Misschien interessant?