Lieveheersbeestje stoeptegel

De symbolische waarde van een stoeptegel met lieveheersbeestje is ondertussen gekend in heel het land. Iedereen die opkomt tegen zinloos geweld, pesten en onverdraagzaamheid toont hiermee zijn engagement. Bent u voor uw woning, school, openbare instelling of jeugdbeweging ook nog op zoek naar een betontegel met lieveheersbeestje? Neemt u dan zeker een kijkje in ons aanbod en geef zo een duidelijke boodschap tegen zinloze agressie!

Schoolplein met lieveheersbeestje

Pesten moet aangepakt worden al vanaf een jonge leeftijd van kinderen. Het is belangrijk dat kinderen beseffen dat een bepaalde opmerking of handeling soms veel dieper kan gaan bij een slachtoffer dan eerst ingeschat. Daarom heeft het lieveheersbeestje op stoeptegel een ontzettend belangrijke waarde op plaatsen waar kinderen vaak samenzijn. Als school kunt u deze tegel met lieveheersbeestje laten plaatsen op het schoolplein of al meteen aan de schoolpoort.

lieveheersbeestje stoeptegel
Symbool tegen zinloos geweld

Openbare instellingen en privé-initiatieven

Ook andere openbare instellingen, zoals gerechtsgebouwen, stations en haltes voor openbaar vervoer, bibliotheken, parken of speelpleinen kunnen plaatsen zijn waar een stoeptegel met lieveheersbeestje zijn nut kan bewijzen. Het is een krachtig signaal aan voorbijgangers dat zinloos geweld de wereld moet uitgeholpen worden. Maar ook steeds meer plaatsen privé ondernemingen of particulieren deze tegel met lieveheersbeestje op een zichtbare plaats. Kinderboerderijen, grote bedrijven, restaurants, jeugdbewegingen, of bij uw eigen woning. Voor een terrastegel met lieveheersbeestje is er steeds een geschikte plaats te vinden.

Deel uw bezorgdheid met een duurzame tegel

Deel als betrokken burger, ondernemer of bestuurder ook uw sympathie voor dit krachtige symbool en plaats vandaag nog een lieveheersbeestje stoeptegel bij uw onderneming, huis of openbare instelling. Wij drukken deze tegels voor u af in standaardmaat van 300 x 300 mm of een gepersonaliseerde maat, aangepast aan uw ontwerp. Alle tegels worden bewerkt met een speciale coating zodat de geprinte figuren op de tegels een verlengde levensduur hebben. Naast ons vaste assortiment is het ook mogelijk om een gepersonaliseerde lieveheersbeestje stoeptegel te ontwerpen. Bijvoorbeeld met de naam van uw school, jeugdbeweging of onderneming. Geeft u uw eigen ontwerp aan ons door via een duidelijk document, of kiest u nu een betonnen tegel met lieveheersbeestje uit ons eigen aanbod en toon uw engagement!

Misschien interessant?