Meerdere stoeptegels printen

Stoeptegels met prints bieden een resem aan mogelijkheden. Naast de verschillende tekeningen, tekst en logo’s die wij aanbieden, is het ook mogelijk om meerdere tegels te combineren. Op die manier creëert u een grote afbeelding, zoals figuren voor een schoolplein of bedrijfs- en sportlogo’s die meteen in het oog springen!

Terrastegels met tekeningen

Om schoolpleinen, het terras van een bibliotheek, een kinderboerderij of gewoon uw eigen tuin een paradijs voor kinderen te maken, zijn stoeptegels een fantastische oplossing. Individuele tegels met cijfers en kleuren worden gecombineerd tot een hinkelspel, of via meerdere stoeptegels kan bijvoorbeeld een grote tekening van een trein, kasteel of levensgroot schaakspel worden gemaakt. Meerdere terrastegels samen printen biedt een relatief eenvoudige en goedkope oplossing om uw terras of openbaar speelterrein om te bouwen tot een ruimte die uitnodigt voor kinderen!


meerdere tegels printen

Betonnen tegels met logo’s

Maar ook voor bedrijven kan het combineren van betontegels met print een mooie oplossing bieden. Bedrijfslogo’s kunnen in het groot over meerdere tegels afgedrukt worden. Hetzelfde geldt voor sportclubs, die hun embleem kunnen tentoonstellen aan de hand van een combinatie van meerdere terrastegels. Gecombineerde betontegels met print vormen één groot mooi geheel. Plaats ze als onderneming of sportvereniging bijvoorbeeld op uw parkingplaats, aan de ingang van uw terrein of versier er uw buitenpaden mee! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gepersonaliseerde ontwerpen

Wij printen voor u meerdere stoeptegels samen zodat dit één mooi geheel vormt. Wij vragen aan u enkel het ontwerp, dat u makkelijk aan ons kunt overmaken via een document. Aan de hand van de gewenste afmetingen, printen wij dit logo, deze tekening of unieke ontwerp op meerdere tegels zodat dit één groot geheel vormt. Alle tegels worden steeds met hoogwaardige materialen vervaardigd. Wij bewerken ook onze prints met een speciale beschermlaag. Slijtage door voetgangers, auto’s, weersomstandigheden,… wordt door dit beschermingsproces heel sterk beperkt. Ook verkleuring door de zon is uit den boze dankzij deze coating. Neemt u vandaag nog contact met uw specifieke vraag voor prints over meerdere betontegels, en wij werken een mooie oplossing voor u uit!

Misschien interessant?