Parkeerplek bezoekers

Bent u als gemeentelijke overheid, school, ziekenhuis, bedrijf, particulier enz. op zoek naar een slijtvaste aanduiding van parkeerplaatsen voor bezoekers? Wij bieden de oplossing! Er is geen aanduiding met paaltjes of bordjes meer nodig. Uw bezoeker ziet meteen aan de hand van een symbool in de betontegel waar de plaatsen voor de bezoekers zich bevinden!

parkeertegel bezoekers
U kunt kiezen voor een standaard ontwerp, maar ook voor een eigen ontwerp!

Wat zijn de voordelen van een printtegel?

Een parkeerplaats die is aangeduid via een logo of symbool, eventueel begeleid door een tekst of een foto en die vervolgens in een stoeptegel wordt geprint, heeft tal van voordelen!

  • Een slijtvaste toplaag van grafeen. De bovenste laag van de betontegel is vervaardigd uit grafeen. Deze stof is 200x sterker dan staal, slijtvast en antislip.
  • Geen horizonbevuiling. Er zijn geen bordjes, plaatjes, paaltjes of andere storende aanduidingen meer nodig. De stoeptegel wordt gewoon verwerkt in de stenen gebruikt voor de parkeerplek, zonder dat deze plaats inneemt.
  • Eigen creatieve inbreng. U kan kiezen uit ons ruime assortiment maar u kan ook uw eigen idee over de aanduiding van uw parkeerplaatsen aan ons bezorgen.
  • Epoxy coating. De speciale epoxy coating van de betontegel waakt erover dat de printtegel UV-bestendig is. De verbleking van de print onder invloed van de zon wordt op die manier tegengegaan.

Bovendien dragen de standaard betontegels het KOMO/KIWA- certificaat wat de kwaliteit ervan waarborgt.

Alleen parkeren voor bezoekers: waarom?

Het is niet fijn wanneer uw klanten, leveranciers of gasten een heel eind moeten wandelen vooraleer ze aan uw gebouw komen. Het voorzien van parkeerplaatsen dichtbij het gebouw is dan ook interessant en bijzonder klantvriendelijk. Het bedienen van (potentiële) klanten begint immers nog voor ze uw gebouw betreden! Uw medewerkers plaatsen hun wagen echter ook graag dichtbij. Bovendien worden die paaltjes die de plaatsen voor bezoekers aanduiden, snel aangereden, liggen ze omver of zijn ze gewoon onleesbaar geworden door de invloed van de elementen. Om al die redenen is het een uitstekende keuze om te investeren in een slijtvaste en duidelijke printtegel. Deze betontegel voorzien van een duurzame toplaag van grafeen en een epoxy coating wijst uw bezoeker stijlvol de weg naar zijn parking.

U kan putten uit ons breed gamma aan aanduidingen voor een parkeerplaats. U kan ook een eigen logo, afbeelding en tekst bezorgen. U kiest zelf welke informatie erop komt (uw naam, huisnummer, logo voor elektrische oplaadpaal, enz.). U kiest uit verschillende standaard formaten van betontegels (300×300 mm, 400×400 mm, 500×500 mm, 600×400 mm, 600×600 mm).

U maakt een keuze uit het assortiment tegels of bezorgt een PDF- bestand in hoge resolutie van de afbeelding, logo en/of tekst. Heel eenvoudig! Foto’s printen wij in full color, zwart-wit of sepia, zoals u wenst. De levertermijn bedraagt ongeveer 3 à 4 weken. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons spoedig te contacteren!

Misschien interessant?

Over Pixalpaving

Wij zorgen voor stoeptegels met een eigen opdruk. Concreet zorgen wij voor het printen van afbeeldingen, teksten en foto’s op betontegels. Naast een groot aantal voorhanden zijnde logo’s, werken wij ook op maat van de klant. Het aantal mogelijke prints is dus net zo groot als de verbeelding van onze klanten! Wilt u een originele stoeptegel die een parkeerplek aanduidt, dan bezorgt u ons het ontwerp. Wij denken met u mee en stellen alles in het werk om uw project te realiseren. Klanttevredenheid en een klantvriendelijke benadering dragen wij hoog in het vaandel!

Dankzij een ruime ervaring met verschillende materialen kennen wij de producten erg grondig. Beton, natuursteen, gebakken steen, keramische materialen, allerlei grondstoffen (zand, grint), al dan niet bewerkt, hebben voor ons geen geheimen meer. Nieuwe materialen die onze producten kunnen verbeteren, bestuderen wij grondig alvorens toe te passen. Het ijzersterke grafeen als toplaag van de printtegel is hiervan een voorbeeld. Dankzij onze gedegen materiaalkennis en expertise verlenen wij aan elke klant een persoonlijke advies, rekening houdend met de individuele wensen van de klant.