Stoeptegel printen

Wil jij graag een stoeptegel printen? Het printen van stoeptegels gebeurt steeds vaker. Zowel wel particulieren als bedrijven, maar ook gemeentes en overheden bestellen met grote regelmaat geprinte stoeptegels. Printtegels worden om verschillende redenen besteld. Soms als decoratie, je kunt hierbij denken aan een cadeaus zoals bijvoorbeeld een Walk of Fame tegel. Maar printtegels worden ook gebruikt als alternatief van een verbodsbord. Naast verbod, zijn er ook gebodstegels, een voorbeeld hiervan is een “hier parkeren tegel”.

Vrijwel alles is op een tegel te printen. Foto’s, tekst, logo’s, kleuren en cijfers. Noem zo gek maar op en het kan.

Stoeptegel Eurosongfestival

Een mooi voorbeeld van hoe tegels o.a. worden ingezet is de tegel die wij hebben geprint voor het Euro Songfestival. Deze order kregen wij in 2019, wij kregen van de organisatie van het Eurosongfestival de opdracht om onderstaande afbeelding op een stoeptegel te printen:

tegel printen

Stoeptegel printen voor op een schoolplein

Wat je ook steeds vaker ziet is dat gemeenten en schoolgemeenschappen printtegels bestellen. De grijze, saaie en niet zo fraai ogende betontegels worden met grote regelmaat vervangen voor kleurtegels of tegels met een fraai ontwerp. Op schoolpleinen of speelpleinen zie je ook veel tegels met een speeldoel. Denk aan de hink-stap-sprong steen, of de verschillende kleuren stenen waardoor je het spel Twister kunt spelen. Er wordt zelf gedacht aan het opleiden van kinderen: een voorbeeld daarvan is de zogenaamde “rekentegel” waarbij je een soms kunt oplossen door naar het juiste antwoord te springen!

Eigen ontwerp op tegel printen

Het is ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp op een tegel te printen. Heb jij een leuk ontwerp gemaakt? Ben je creatief met Photoshop of vind je het leuk om een ingekleurde kleurplaat van je kinderen te vereeuwigen op een steen? Zodra jij jouw ontwerp weet aan te leveren in een HR-pdf-bestand kunnen wij het printen!

Eigen tegel printen?

Wil jij graag een eigen tegel printen? Weet je al precies wat er op de tegel moet komen te staan? Of ben je nog opzoek naar wat je precies wilt? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?