Stoeptegel met reclame

Bedrijven zoeken onophoudelijk naar leuke en originele manieren om naamsbekendheid bij consumenten te verkrijgen. De belangrijkste boodschap hierbij is dat klanten de bedrijfsnaam blijvend onthouden. Misschien bieden stoeptegels met reclame hier wel een vernieuwende oplossing!

Betontegels voor marketing

Winkelcentra, bedrijfsterreinen of bedrijvenparken zijn een samenkomen van veel ondernemingen in één grote omgeving. Als bedrijf of handelaar springt u graag in het oog bij potentiële klanten. Naast vlaggen, posters of banners kan het een originele manier zijn om via stoeptegels reclame te maken voor uw bedrijf. U laat ze plaatsen op de gemeenschappelijke parking, of in de stoep van de shopping village waar uw winkel aanwezig is. Bij reclame is het belangrijk dat klanten uw bedrijfslogo herkennen en onthouden. Via geprinte tegels met reclame brengt u deze boodschap duidelijk over!

reclame tegel
Voorbeeld printtegel: city marketing

Tegels voor een beursstand

Beurzen, eventueel zelfs gespecialiseerde vakbeurzen, zijn een prima manier voor bedrijven om naamsbekendheid te verwerven. Een mooi ingerichte stand op een beurs kan veel geïnteresseerden aantrekken. Ook voor dit soort gelegenheden kunt u uw stand inrichten met geprinte betontegels waarop het logo of de naam van uw bedrijf zichtbaar is om extra reclame te maken. U plaatst de betontegels met reclame in metalen houders voor tegels zodat uw vloer tijdens de beurs perfect op zijn plaats blijft liggen.

Openbare plaatsen

Bepaalde openbare ruimtes laten ook toe aan bedrijven en handelaren om reclame te maken voor hun ondernemingen die in de buurt liggen. Denkt u bijvoorbeeld aan een tram, trein of metrohalte waar uw zaak dichtbij ligt. Misschien kunt u aan de hand van uw logo en pijltjes op de stoep de mensen naar uw zaak leiden? Ook voor openlucht winkelcentra of winkelstraten kunnen gemeentes dit toelaten. Zoek uw mogelijkheden als bedrijf uit en laat reclame printen op een tegel om zo de nodige naamsbekendheid te verwerven en extra klanten aan te trekken!

Tegels met eigen ontwerp

Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om als bedrijf in de kijker te lopen, kunnen wij hierbij uw ideale partner zijn. Naast een vast assortiment aan geprinte stoeptegels, bieden wij ook tegels met print op maat. Als bedrijf kunt u dus uw eigen logo, naam of reclame op een tegel laten printen. U kiest de afmetingen, stuurt ons het ontwerp door, en wij maken voor u een mooi afgewerkte betonnen tegel met reclame voor uw bedrijf!

Misschien interessant?