Tegels schoolplein en speelpleinen

Bent u als school of speelplein op zoek naar een leuke manier om het schoolplein wat op te vrolijken? Of zoekt u een manier om de kinderen met behulp van pictogrammen op de grond wat te sturen? Dan zijn stoeptegels voor het schoolplein of speelplein een perfecte oplossing!

Kinderen wegwijs maken met stoeptegels

Kleine kinderen kunnen nog niet lezen. Dankzij pictogrammen op stoeptegels of diverse tekeningen kan het interessant zijn om ze als school te tonen waar ze bijvoorbeeld hun fietsje moeten plaatsen, in de rij moeten staan of afval kunnen weggooien. Tegels voor schoolpleinen en speelpleinen worden steeds meer gebruikt om de kinderen wegwijs te maken aan de hand van tekeningen. Voor deze tegels voor het schoolplein bestaan standaard pictogrammen, maar er kan ook gepersonaliseerd gewerkt worden. Zo kan elke school hun eigen tegels voor de speelplaats laten bedrukken.

schoolplein en speelplein tegels

Opvrolijken speelplein met bedrukte stoeptegels

Naast educatief, kunnen bedrukte stoeptegels ook gebruikt worden als decoratief element of om kinderspelletjes permanent op het speelplein te installeren. Tegels kunnen versierd worden met allerhande kleuren en tekeningen. Denk maar aan een hinkelspel, stoeptegels met de kleuren van Twister of in de vorm van een puzzel of dier! Heeft elk klasje een eigen symbool? Dan kan het fijn zijn om dit symbool te laten afbeelden op een tegel om zo aan te duiden waar de rij voor de klas zich moet verzamelen.

Voorbeelden: sport en speltegels

Op maat bedrukte tegels

Het bestellen van op maat bedrukte tegels voor een speelplein of schoolplein is heel eenvoudig. U kiest in eerste instantie de afmeting van de tegels. Het standaard tegelformaat bedraagt 300 x 300 mm, maar kan verhoogd worden naar 600 x 600 mm. Daarnaast kunt u kiezen uit tal van bestaande afbeeldingen uit ons vast assortiment. Wenst u echter een gepersonaliseerde bedrukte stoeptegel? Dan kunt u deze eenvoudigweg bestellen door een afbeelding in de juiste afmetingen mee te sturen met uw bestelling, of uw ontwerp aan ons over te maken en wij doen de rest!

Misschien interessant?