Spellen voor op het schoolplein in tegels

Met stoeptegels kunt u zo creatief aan de slag als u zelf wilt! Zo bieden wij een breed gamma aan tegels voor schoolpleinen met educatieve spellen als decoratieve elementen.

Uw schoolplein met geprinte stoeptegels decoreren

Voor kinderen is het fijn om buiten te kunnen spelen. Zeker wanneer het schoolplein wordt uitgerust met allerhande spellen voor tijdens de pauze. In onze vaste gamma zitten leuke, interactieve spellen zoals Twister, hinkelspellen, puzzelspellen. Daarnaast hebben wij een breed gamma aan figuren, groot of klein, waarbij kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Een aantal voorbeelden hiervan zijn treinen, dieren of huisjes, gedrukt op tegels. Deze kunnen opgenomen worden in de spelletjes van kinderen tijdens de schoolpauze!

spellen schoolplein tegels

Kinderen stimuleren

Onze gedrukte stoeptegels zijn zo ontworpen dat ze meerdere doelen dienen voor een speelplaats of schoolplein. Wij proberen steeds een educatieve factor in onze spellen te integreren en daarnaast fantasie en motoriek te stimuleren. Op een schoolplein is het belangrijk dat kinderen worden gestimuleerd om samen te spelen in een omgeving die verrijkend is voor hun geest en lichaam.

Duurzaamheid en veiligheid stoeptegels

Onze gedrukte stoeptegels bieden een perfecte oplossing voor een school die op zoek is naar een duurzame manier om spellen te integreren in het schoolplein. Daarnaast zijn gedrukte tegels veiliger dan speeltuinen. Met gedrukte tegels hebt u geen risico op het vallen vanop een bepaalde hoogte, het verliezen of stuk raken van onderdelen en kunt u toch een diversiteit aan spellen aanbieden op de speelplaats.


Daarnaast zijn onze tegels zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen niet alleen weer en wind, maar ook tegen intensief gebruik en slijtage. Onze bedrukking op de betontegels is sterk en houdt lang zijn kleur, toch zijn alle tegels waterdoorlatend, zodat er geen risico is op schuiven of vallen tijdens de koudere seizoenen. Zo kunnen de kinderen op uw school, en generaties daarna nog lang nagenieten van de educatieve en leuke spellen op hun schoolplein!

Misschien interessant?