Stoeptegel voor sportverenigingen

Om de organisatie van grote groepen in goede banen te leiden, is er duidelijke communicatie nodig. Borden, pamfletten, maar ook stoeptegels met gerichte boodschappen kunnen de regels duidelijk maken. Zie wat geprinte stoeptegels voor uw sportvereniging of de openbare sportterreinen kunnen betekenen!

Verboden te roken tegel

Boodschappen, in tekst of via symbolen, kunnen vlot op stoeptegels worden afgedrukt. Wij hebben reeds een aanbod aan vaste symbolen en tekst in ons assortiment, waaruit u als sportvereniging of jeugdbeweging kunt kiezen. Zo blijkt de tegel met verboden te roken efficiënt. Op die manier kunt u bijvoorbeeld als sportvereniging een zone afbakenen vanaf waar roken verboden is met enerzijds stoeptegels met het symbool van verboden te roken en anderzijds een duidelijke rode streep via gekleurde betontegels. Zoals rond de sportterreinen en kantine. Aan de andere kant is het mogelijk om voor eventuele rokers ook een duidelijke zone te stipuleren, waar wel mag gerookt worden.

tegel sportvereniging

Gedragsregels en normen

Naast te dicht roken bij sportende mensen, zijn er een aantal gedragsregels die kunnen afgeprint worden op betontegels. Niet betreden zonder sportschoenen, geen honden op het grasveld, fairplay of verboden te schelden… Het zijn maar een aantal teksten of symbolen die afgedrukt worden op stoeptegels die rond het sportterrein of aan de kantine worden geplaatst. Hebt u specifieke gedragsregels of symbolen die u voor uw sportvereniging wilt laten drukken op een stoeptegel? Dan kunt u dit eigen ontwerp ook aan ons doorgeven, wij drukken dit af op betontegels in standaardmaat, of aangepast aan de noden van uw sportclub.

Logo’s en richtingaanwijzers

Het is voor sportclubs ook een leuk decoratief element om het logo of embleem van de sportclub te laten afdrukken op een stoeptegel om zo de terreinen een extra gepersonaliseerd detail te geven. Ook richtingaanwijzers op de grond bewijzen vaak hun nut wanneer er evenementen worden georganiseerd op de sportclub. Op deze manier wordt aan de hand van een geprinte stoeptegel voor sportverenigingen aangeduid waar er bijvoorbeeld naar het toilet kan worden gegaan of waar de bar zich bevindt. Of denkt u ook aan tegels waarop staat waar de kleedkamers of supportersvakken van de thuisploeg zich bevinden en waar de bezoekers naartoe kunnen, nummering voor tribunes, eventueel met specifieke kleuren, of symbolen… De mogelijkheden zijn uitgebreid! Kijkt u zeker eens rond in ons vast assortiment, of gebruik uw eigen ontwerptalent om unieke stoeptegels te creëren voor uw sportvereniging!

Misschien interessant?