Stoeptegel met namen

Stoeptegels bieden veel mogelijkheden voor uw tuin, oprit of zelfs de speelplaats van een school of bedrijfsterrein. Dankzij nieuwe technieken kunnen wij op betonnen tegels duurzame figuren en woorden printen. Deze techniek laat ons zelfs toe stoeptegels met namen te bedrukken!

Gepersonaliseerde tegels voor bedrijven

Stoeptegels waarop een of meerdere namen gedrukt zijn kunnen voor allerhande doeleinden toegepast worden. Het kan een manier zijn voor bedrijven om hun bedrijfsnaam of bedrijfslogo in de kijker te zetten. Bijvoorbeeld op een parking waar bedrijven plaats delen met andere ondernemingen, kan een betonnen tegel met naam van uw bedrijf, aanwijzen waar uw specifieke klanten mogen parkeren. De naam van uw bedrijf kan ook over meerdere tegels worden afgedrukt en als één groot logo worden geplaatst, bijvoorbeeld aan de inrit van uw bedrijventerrein.

tegel met namen

Naam op betonnen tegens gedrukt

Ook voor particulieren zijn stoeptegels met namen een leuke manier om de oprit, terras of het paadje naar de voordeur te versieren. U kunt er bijvoorbeeld de namen van alle inwoners, de ouders en de kinderen, op laten drukken. Onze gedrukte tegels met namen kunnen zowel in de bodem als tegen de muur worden ingewerkt. Of wat dacht u ervan om de naam van uw huisdieren op verschillende tegels te laten afdrukken! Een originele manier om bijvoorbeeld aan te duiden waar het hok van de hond is, waar de kippen ‘s nachts op stok gaan of om voor de paardenstal te plaatsen! U kunt kiezen uit een grote selectie van lettertypes en kleuren. In combinatie met de namen kunnen ook zelfs figuren worden afgedrukt, zoals de symbolen van een gezin of tekeningen van dieren.

Scholen of jeugdbewegingen

Voor scholen worden gedrukte stoeptegels met namen heel vaak gebruikt op het schoolplein. Het duidt de verschillende plaatsen aan waar de klassen zich moeten verzamelen in de rij alvorens weer naar binnen te gaan. Op de stoeptegels kunnen de namen van de verschillende klassen geprint worden. Lagere scholen kiezen vaak voor leuke namen, symbolen, letters of cijfers om hun klasjes aan te duiden. Al deze opties kunnen gedrukt worden op gepersonaliseerde stoeptegels.

U kunt voor de lettertypes en kleuren kiezen uit ons vast assortiment, maar wij bieden ook de mogelijkheid om uw eigen unieke ontwerp te laten afdrukken op een stoeptegel! Een leuke manier om het handschrift van uw kinderen te vereeuwigen! De mogelijkheden met geprinte betontegels zijn immers eindeloos!

Misschien interessant?