Tegel bedrukken met foto

Wil jij graag een tegel bedrukken met een eigen foto? Dat kan. Tegels bedrukken wordt steeds populairder. Een fototegel wordt vaak als cadeau of als presentje gegeven. Mooie gelegenheden hiervoor zijn: bedrijfsopeningen, afronding van herbouw, verjaardagen of jubilarissenfeesten. Fototegels zijn ook een mooi alternatief voor verbodsborden of gebodsborden. Op schoolpleinen worden tegels met foto-opdruk vaak gebruikt ter versiering van een plein of als spelelementen.

tegel met foto
Voorbeeld printtegel in Mijdrecht

Verbods- en gebodstegels

Misschien krijg je niet direct een beeld bij verbodstegels en gebodstegels. Hieronder vind je een paar voorbeelden van pictogrammen afgebeeld op een tegel:

verboden te roken tegel

Foto op een stoeptegel drukken

Een foto op een stoeptegel drukken is heel erg makkelijk. Je levert een PDF-HR-bestand aan met daarin de foto. Mocht je daar niet uitkomen, dan kun je altijd even contact opnemen. Dit Pdf-bestand is gebaseerd op het gekozen betontegel formaat. Vervolgens wordt de foto uiterst vakkundig op de tegel gedrukt. Het maakt niet uit wat voor foto je aanlevert of wat het doel is van de tegel. Dit kan een foto van jezelf zijn, van een gebouw, bijzonder moment of juist iets heel anders. Echter is het wel van belang om een kwalitatief goede foto te leveren, zodat de afdruk op de tegel op z’n best naar voren komt.

Speeltegels op pleinen en speelruimten

Scholen en gemeenten kiezen heel vaak voor het drukken van tegels. Foto’s, teksten, kleuren en cijfers worden met regelmaat op stoeptegels gedrukt. Hierdoor krijgen de grijze speelpleinen meer kleur. Scholen kiezen met grote regelmaat voor frisse en speelse afdrukken (zoals bijv: een bal of een ster) maar ook afbeeldingen van dieren zijn erg populair. Denk maar eens aan tegels met daarop een leuke kikker of een vis afgebeeld.

Naast het feit dat pleinen wat vrolijker ogen, kan het bedrukken van tegels ook dienen als spellen. Hink-stap-sprong tegels of Twister tegels zijn daar goede voorbeelden van.

Hink- stap sprong tegel

Tegel met foto bestellen?

Wil jij graag een tegel met tekst bestellen? Weet je al precies wat er op de tegel moet komen te staan? Of ben je nog opzoek naar wat je precies wilt? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?