Stoeptegel cadeau

Gepersonaliseerde cadeaus zijn vaak veel leuker om te geven aan vrienden of familie dan spulletjes gekocht in de winkel. Stoeptegels zijn veelzijdig en bieden de kans om een creatief en uniek cadeau te schenken! Ontdek onze mogelijkheden van geprinte stoeptegels, voor eigen gebruik of om weg te schenken!

Stoeptegel met foto als geschenk

Niets dat meer gepersonaliseerd aanvoelt als spullen met foto’s op afgedrukt. Onze stoeptegels worden geprint met hoogwaardige materialen en krijgen daarna ook een speciale coating, om de afbeelding goed te kunnen beschermen. Het is dus mogelijk om alle soorten kiekjes te laten printen op onze betontegels om deze te schenken als uniek en gepersonaliseerd cadeau. Geef aan uw grootouders een stoeptegel met een foto van alle kleinkinderen samen, of koop voor de kat een tegel met print om aan de achterdeur te plaatsen. Want ook huisdieren verdienen af en toe een cadeautje!

cadeau idee stoeptegel

Grapjes en motivatie op betontegels

Wie houdt van een grapje, gebruikt onze stoeptegels met print om een lollig cadeau te schenken. Een leuke spreuk, grappige tekening, of misschien zelfs een verwijzing naar een anekdote die jullie samen hebben meegemaakt. Voor een huwelijk kunt u bijvoorbeeld een tegel laten bedrukken met “Drempel om bruid over te dragen”. Of wat dacht u voor een uniek afscheidsgeschenk op het werk een tegel te bedrukken met “Einde van je loopbaan”. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan op een betonnen stoeptegel worden geprint, om als cadeau te schenken!

Unieke cadeaus voor alle gelegenheden

Dankzij de diversiteit aan mogelijkheden die geprinte stoeptegels bieden, kunt u een uniek cadeau bedenken voor elke gelegenheid! In ons eigen assortiment zitten reeds een aantal leuke spreuken, tekeningen of symbolen, maar u mag uw fantasie echt de vrije loop laten. Wij kunnen voor unieke geschenken, betonnen tegels bedrukken met uw eigen ontwerp en foto’s of quotes. U kunt dit laten afdrukken op tegels met standaardmaat, of u kiest zelf een afmeting die past binnen de plannen voor de tegels! Wees creatief met het schenken van cadeaus en kies voor unieke en gepersonaliseerde geschenken!

Misschien interessant?