Tegel met afbeelding

Ben jij opzoek naar een tegel met afbeelding? Heb je een leuke afbeelding en wil je deze graag op een stoeptegel laten printen? Of heb jij een afbeelding van iemand anders gezien, die je graag op een tegel wilt drukken? Dat kan! De mogelijkheden zijn enorm. Eigenlijk is alles te printen en af te drukken op een tegel. Je kunt het zo gek niet noemen, of het wordt bedrukt: denk aan tekst, pictogrammen, foto’s maar ook symbolen en verbodsregels.

tegel met foto

Soorten tegels met afbeelding

Zodra je een tegel met afbeelding wilt bestellen is het belangrijk om een tegel te kiezen die slijtvast is. Anders is de afbeelding na verloop van tijd van de tegel verdwenen. Niet bepaald de bedoeling lijkt me? Daarnaast is het van belang om te gaan bepalen welke maat tegel je wilt bestellen. Een standaard tegelformaat is 300x300x45 mm. Maar er zijn ook andere maten mogelijk, denk aan: 400x400x45mm of 500x500x45 mm. Zoek jij een afwijkende afmeting? Dan is het slim om even contact met ons op te nemen.

Wat voor afbeelding drukken?

Wat voor afbeelding je wilt drukken maakt in principe niet uit. Elke afbeelding kunnen wij op een tegel printen. Zodra jij de afbeelding in HR-PDF aanlevert, zorgen wij voor de rest.

Een tegel met een unieke afbeelding wordt veel besteld. De reden van bestellen is erg uiteenlopend. Zo wordt het als cadeau besteld, als versiering van schoolpleinen, bij openingen van sportverenigingen, bij het inluiden van nieuwe accommodaties, als reclame-uiting of bij overnames van bedrijven.

Een afbeelding printen op een tegel is dagelijkse kost. Het leuke is dat je niet vast zit aan allerlei standaard concepten. Elke tegel is naar eigen smaak af te stemmen.   

Tegel met afbeelding bestellen?

Wil jij graag een tegel met afbeelding bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een unieke tegel? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?