Ben jij eigenaar van een bedrijf, voorzitter van een vereniging of wil je iemand wat cadeau doen? Er zijn tal van mensen die een tegel met logo laten bedrukken. Clubs, bedrijven, studentenverenigingen en stichtingen laten veelvoudig hun logo op een stoeptegel bedrukken.

Logo op stoeptegel: waarom?

Het drukken van een logo op een stoeptegel kan meerdere redenen hebben. Het kan bijdragen aan de zichtbaarheid, iets toevoegen aan de uitstraling, sfeer geven aan een complex of parkeerplaats maar het kan ook leuk zijn als cadeau. Een logo tegel weggegeven gebeurt vaak bij het openen van een nieuw complex of bij de start van een bedrijf. Ook bij het introduceren van een nieuw logo kiest men regelmatig voor een logo tegel. Nieuwe logo’s worden vaak geïntroduceerd als het oude logo een moderne look verdient, als er een jubileumjaar is, of bij een fusie heeft plaatsgevonden.

Zoals je leest wordt een logotegel om verschillende redenen besteld. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Waar wij benieuwd naar zijn: waar zou jij een logo tegel voor bestellen?

stoeptegel logo

Logo op tegel printen

Een logo op een tegel drukken is relatief eenvoudig. Zodra jij je logo in een HR pdf-bestand (hoge kwaliteit) kunt aanleveren, dan doen wij de rest. De vraag die gesteld moet worden is, wat moet de afmeting van de tegel zijn? De mogelijkheden hierin zijn enorm, kies je voor een 300x300mm tegel, of ga je voor groter en is 600mmx600mm wat jij zoekt?

Logotegel bestellen?

Wil jij graag een logotegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een logo tegel op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?