Twister tegel

Twister is een leuk spel voor jong en oud! Wist u dat het ook mogelijk is om dit kleurrijke spel te laten afdrukken op stoeptegels? Een unieke manier om de speeltuin, het schoolplein of zelfs uw tuinterras in te richten voor uren spelplezier!

Twister op tegels bedrukken

Vaak zijn spelletjes ofwel educatief, ofwel goed voor de motoriek van kinderen. Twister is een spel dat dit alles in één heeft! Het is een gezelschapsspel dat door de hele familie kan gespeeld worden en steeds voor veel plezier zorgt. In plaats van te jongleren op het standaard plastic matje kunt u ook een Twisterspel aanleggen in uw tuin met stoeptegels. Dankzij tegels waarop de gekleurde bollen worden geprint kunt u uw terras omtoveren in een levensgroot Twisterspel!

twisterspel stoeptegel
Twisterspel

Scholen en speelpleinen

Gedrukte tegels met allerhande spellen zijn ideaal voor een openbare instelling zoals een school, de speeltuin in een park of het terras van de bibliotheek. Naast Twister kunnen wij ook andere educatieve spelletjes printen op tegels, zoals hinkelspellen of cijferpuzzels. Zo kunnen de kinderen tijdens de middagpauze op school leuke en actieve buitenspelletjes spelen. Het klassieke Twister bestaat uit 24 tegels in vier verschillende kleuren. Uiteraard kunt u hiermee ook creatief aan de slag. In plaats van enkel te werken met kleuren, kunt u voor uw gepersonaliseerde Twister uit tegels, ook kiezen voor figuren. Wij kunnen tegels bedrukken met alle vormen, foto’s, cijfers, of kleuren die u maar wenst.

Gestandaardiseerd of op maat

Onze betontegels met print hebben standaard een maat van 300 x 300 mm. Dit kan echter perfect worden aangepast aan uw noden. Hebt u op uw tuinterras grotere tegels? Dan passen wij de maat van de geprinte Twistertegels aan uw gewenste afmetingen aan. Tegels worden steeds bedrukt en daarna behandeld met een beschermende coating. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de tekeningen op de betontegels na verloop van tijd zou vervagen. Deze coating beschermt namelijk tegen zowel regen, slijtage als Uv-straling . Op deze manier geniet u levenslang van uw eigen persoonlijke Twister in uw tuin of op het schoolplein.

Misschien interessant?