Aanduiding verzamelplaats op tegel

Bij een evacuatie is het steeds belangrijk dat kan worden nagegaan als iedereen die in het gebouw aanwezig was, veilig is. Een duidelijke verzamelplaats voor evacuatie is dus van levensbelang voor bedrijven, scholen en publieke plaatsen. U kunt deze verzamelplaats aanduiden aan de hand van borden, maar ook stoeptegels zijn een prima oplossing!

Tegel met symbool verzamelplaats evacuatie

Levens redden dankzij een stoeptegel? Het is zeker mogelijk! Wij drukken tegels met alle denkbare veiligheidssymbolen. Van aanduidingen waar een brandblusapparaat is te vinden tot tegels voor verzamelplaatsen bij gedwongen evacuatie. Bij brandalarm of andere dreigingen is het belangrijk dat alle aanwezigen op dezelfde plaats verzamelen. Zo kan door collega’s, vrienden, onderwijzers of andere omstanders worden nagegaan als iedereen die in het bedreigde gebouw aanwezig was, ondertussen veilig is.

tegel verzamelplaats

Diverse afmetingen gedrukte stoeptegels

U kunt als school, onderneming of openbare plaats kiezen voor bedrukte tegels in diverse afmetingen. Wij bieden een standaard maat aan van 300 x 300 mm, maar kunnen daarnaast tegels bedrukken aangepast aan uw noden. Ook kan het symbool voor de aanduiding van een verzamelplaats bij evacuatie gespreid worden over diverse tegels. Op deze manier kunt u dus zelfs één grote tekening over meerdere vierkante meters aanleggen, dit kan interessant zijn voor scholen of jeugdbewegingen, waar jonge kinderen in veiligheid moeten worden gebracht. Ook tegels met pijlen die de verzamelplaats aanduiden kunnen hun nut betekenen in een noodsituatie.

Duurzaamheid tegels

Onze tegels blijven hun kwaliteit doorheen de tijd behouden. Eender welk symbool, figuur of foto kan worden geprint op onze betontegels. De bovenkant van de tegel wordt steeds bewerkt met een beschermende laag die toch waterdoorlatend is. Deze bekleding is zo ontwikkeld dat die de kwaliteit van de gedrukte tegel garandeert. Zelfs bij UV straling, overvloedige regen, het strooien van zout, of passage over onze tegels, blijven de gedrukte tekeningen steeds duidelijk zichtbaar. Een duurzame kwaliteit, die van vitaal belang is bij tegels die een verzamelplaats voor evacuatie aanduiden!

Misschien interessant?